Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem ertem mi a baja a felesege...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ertem mi a baja a felesegemnek?

Figyelt kérdés

Udvozlok Mindenkit

Az en problama a kovetkezo, 4 eve elek hazassagba. Az elejen minden jol ment, meg nem a felesegemet eloleptettek. Sokat dolgozik es mikor otthon van csak veszekszik, hogy ezt meg azt csinaljam segitsek neki es a tobbi. En gyerekeket szeretnek es errol mar sokat beszeltunk, ugy erzi hogy nekem kell valtoztatnom ha komolyan akarok gyereket. Jol keresek es csak az en fizetesembol szepen megtudnank elni, nincs szuksegunk arra a penzre amit o megkeres , nem tudom pontosan mennyit keres ugy 160ezer korul. Sokat veszekszik, hogy nem csinalok semmit es o faradt nem birja, en mindig mondom neki, hogy akkor hagyja ott a munkajat es maradjon otthon (akkor meg unatkozik).

Az utolso veszekedes alkalmaval ami kedden volt, sikerult ugy osszevesznnk hogy haza ment az anyjahoz es azt mondta gondolkodjok el .

Barhogy magyarazz keptlen

2014. szept. 5. 10:19
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
94%
Szoktál segíteni otthon, vagy csak beülsz a készbe?
2014. szept. 5. 10:24
 2/31 anonim ***** válasza:
73%

Elárulnád, hogy miért nem csinálsz otthon semmit?

Rohadt módon nem tiszteled a feleséged, ha nem vagy képes megérteni, hogy neki fontos a munkája, és nem akar csak HTB lenni.

2014. szept. 5. 10:26
 3/31 anonim ***** válasza:
8%
Menekülj!!! Kérlek...
2014. szept. 5. 10:31
 4/31 anonim ***** válasza:
84%
Valószínűleg mindketten utáljátok a házimunkát. Ez nem baj, de akkor ha te jól keresel, fogadjatok fel egy bejárónőt vagy takarítónőt. Szerintem ez oldaná meg a problémát. Vagy egyszerűen cseréld le az asszonyt, mert ezek szerint hozzád egy háziasabb és nem egy karrierista nő illene.
2014. szept. 5. 10:36
 5/31 anonim ***** válasza:
64%
Hazament az anyjához, használd ki a lehetőséget és mondd neki, hogy akkor maradjon is ott, te meg élj boldogan, még nincs gyereketek, könnyű különválni.
2014. szept. 5. 10:37
 6/31 anonim ***** válasza:
18%

Megmondom őszintén, én sem tudom mi baja. Én örülnék, ha nekem a férjem ezt mondhatná. Sajnos jelenleg nem ilyen az anyagi helyzetünk.

Lehet nem tudja, hogy Ő akar-e gyereket tőled vagy nem. Bizonytalan.

2014. szept. 5. 10:50
 7/31 anonim ***** válasza:
24%
szerintem a nőket 3 kategóriába lehet sorolni. : 1karrierista, 2.bulizós,aki sose változik meg,3.feleségnek,anyának való. a te feleséged az első kategóriába tartozik..és ha most nem ülsz le vele és nem mondod el neki hogy te nem vagy hajlandó lemondani a gyerekről és döntse el hogy partnered ebbe vagy nem mert neked ez fontos,nem tudom hány évesek vagytok de szerintem ne húzzátok egymás idejét. a gyerek téma nem egy olyan dolog amiről az ember könnyen le tud mondani és csak konfluktusok lesznek ha nem döntitek el hogy akartok.vagy nem. szerintem ő nem fogja a munkáját eldobni azért hogy legyen családotok...vannak ilyen nők akiknek a karrier fontosabb.
2014. szept. 5. 10:50
 8/31 anonim ***** válasza:
82%

Hahó! Nem a középkorban vagyunk, ha a feleségednek sok egyedül a házimunka, arra nem az a megoldás, hogy ki sem lép a házból.

Talán ha eszedbe jutott volna, hogy te is felemeld a kis hátsódat a fotelból, és takaríts, mosogass, stb., és nem arra akarod rávenni, hogy hagyja ott a munkáját, és függjön tőled 100%-ban, nem költözött volna haza az anyjához.

Még mindig nem érted? A feleséged baja az, hogy egy lusta, hímsoviniszta beütésű f.asz vagy.

2014. szept. 5. 10:51
 9/31 anonim ***** válasza:
93%
7-es, te aztán nagyon meg akartad mondani a tutit. Az nem jutott eszedbe, hogy a feleség nem karrierista, csak éppen elege van abból, hogy mindketten dolgoznak, de könyörögni kell, hogy a kedves férje is megmozduljon otthon? Lehet, hogy te nem így gondolod, de igen is megterhelő 8 órában dolgozni, és utána otthon második műszakban főzni mosni takarítani, amíg a férj pihenget a tv előtt. Lehet, hogy a feleség is szeretne gyereket, de amíg ilyen felfogása van a férjnek, eszébe se jut. Ha már most az a megoldás minden bajra, hogy akkor ott kell hagyni a munkát, és otthon lenni 0-24 ben, mi lesz akkor, ha gyerekük lesz, és 100%ban függeni fog attól, hogy a férje szerint éppen mi az ami felesleges, és mi az ami nem. Egy ennyire szűklátókörű, megnemértő embertől függeni maga lehet a gyönyör, minden nő álma.
2014. szept. 5. 11:12
 10/31 anonim ***** válasza:
87%

Mindketten jól kerestek, jöhetne a gyerek, és ti képesek vagytok házimunkán vitatkozni? Nagy lehet akkor a szeretet...

Kérdező, nincs jogod arra kérni a felséged, hogy csak a te fizetésedből éljetek meg, ő meg csináljon egyedül mindent otthon, és nevelje a gyerekeket. Ha neki ez megfelelne, akkor oké lenne (bár rizikós a mai világban), de nem felel meg, és ha VELE akarsz családot alapítani, akkor eszerint kell össze dolgoznotok. Megosszátok az otthoni teendőket igazságosan, és mindketten kiveszitek a részetek a gyereknevelésből ÉS a munkából is. Ha te erre képtelen vagy, akkor jogos a feleséged hozzáállása, és ne lepődj meg, ha elhagy, ki akarna olyan embernek szülni, aki képtelen a másik igényeit figyelembe venni?

2014. szept. 5. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!