Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ertem mi a baja a felesegemnek?
Udvozlok Mindenkit
Az en problama a kovetkezo, 4 eve elek hazassagba. Az elejen minden jol ment, meg nem a felesegemet eloleptettek. Sokat dolgozik es mikor otthon van csak veszekszik, hogy ezt meg azt csinaljam segitsek neki es a tobbi. En gyerekeket szeretnek es errol mar sokat beszeltunk, ugy erzi hogy nekem kell valtoztatnom ha komolyan akarok gyereket. Jol keresek es csak az en fizetesembol szepen megtudnank elni, nincs szuksegunk arra a penzre amit o megkeres , nem tudom pontosan mennyit keres ugy 160ezer korul. Sokat veszekszik, hogy nem csinalok semmit es o faradt nem birja, en mindig mondom neki, hogy akkor hagyja ott a munkajat es maradjon otthon (akkor meg unatkozik).
Az utolso veszekedes alkalmaval ami kedden volt, sikerult ugy osszevesznnk hogy haza ment az anyjahoz es azt mondta gondolkodjok el .
Barhogy magyarazz keptlen
Szerintem te is segíts be otthon a házimunkába.
Viszont évekig otthonülésre kárhoztatni valakit nem jó dolog. Én 8 hónapja nem dolgozom, és már megőrülök tőle.
Én nem értem miért baj az, hogy ha a férfi jól keres, akkor felmerül benne, hogy az asszony ne dolgozzon.
Ez tipikus feminista maszlag.
Nem KELL otthon maradni, de azért a férfinek is legyen már szabad akarata annyiban, hogy eldöntse, kivel, milyen formában szeretne együtt élni. Ne csak a nő döntsön arról, hogy most dolgozik, kész, passz, a férfi meg segít a házimunkában. Ez nem így megy.
Dolgozzon a nő, semmi gond, ha meg nem tetszik a felállás, akkor keressen olyat, akinek tetszik.
Én bevallom, hogy szívebben lennék háziasszony, mint dolgozó nő. ÉN ilyen vagyok. Nem hiszem, hogy szégyenkeznem kéne emiatt. Hogy ki mit akar, az meg a maga dolga. De nem gondolnám, hogy kevésbé értékes egy háziasszony, mint egy karrierista nő. Én egyiket sem ítélem el, vagy tartom többre.
Mindenkinek joga van eldönteni hogyan szeretne élni. A férfinek is!
Ti meg beszéljétek meg, kinek mik az elképzelései. Aztán ha nem egyeznek, akkor tovább kell lépni. Ennyi.
29/N
Azért az erős sarkítás, hogy van a karrierista meg van az anyának való nő. Szerintem egy vezető beosztású nő is lehet jó anya és jó héziasszony is, csak ehhez a fárje támogatására van szüksége pl. abban, hogy megosztják a házimunkát. Miért ne lehetne valaki dolgozó nő IS és anya, háziasszony IS? Nagyon sokaknál működik így.
Ha mindketten 8 órában dolgoznak, akkor az már milyen elvárás, hogy ezek után otthon az egyikük még dolgozzon, a másikuk meg pihenhet? És ha gyerek születik, akkor gondolom, a kedves kérdező, azt is elvárnád, hogy a gyerek körül is mindent a feleséged végezzen el. Inkább bezárnád egész napra megkeseredett háziasszonyként, minthogy megosztanátok a feladatokat és akkor lenne egy boldog, kiegyensúlyozott társad.
Beszeltem vele.
Szoval belatta, hogy a tisztasag manias es vegulis nem olyan nagy problema ha egy pohar vagy tanyer a mosogatoban marad (.
De ugy erzi nekem egy anyara lenne szuksegem es nem felesegre es hogy a gyereknek nem lennel jo apja max. csak jo jatszopajtasa es o meg nem akar "ket gyerekrol" egyedul gondoskodni.
Igertem en mindent, de hetvegen meg gondolkodni akar mrt 2 eves es lassan szeretne gyereket es ha ugy dont hogy nem tollem akkor meg neraboljuk egymass idejet.
Ha a feleséged úgy érzi, hogy egy nagy gyerek vagy, akkor valószínű jogosan fél attól, hogy melléd még egy pici babát is bevállaljon.
Embereld meg magad!
Mezogazdasagban dolgozok vagyis pontosabban valalkozasom van.
Mit nem olvastam el? Igen, mikor mobilrol irok valamiert nem tartom fontosnak hogy helyesen irjak, inkabb csak az a fontos hogy gyorsan leirjam amit szertnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!