Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem ertem mi a baja a felesege...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ertem mi a baja a felesegemnek?

Figyelt kérdés

Udvozlok Mindenkit

Az en problama a kovetkezo, 4 eve elek hazassagba. Az elejen minden jol ment, meg nem a felesegemet eloleptettek. Sokat dolgozik es mikor otthon van csak veszekszik, hogy ezt meg azt csinaljam segitsek neki es a tobbi. En gyerekeket szeretnek es errol mar sokat beszeltunk, ugy erzi hogy nekem kell valtoztatnom ha komolyan akarok gyereket. Jol keresek es csak az en fizetesembol szepen megtudnank elni, nincs szuksegunk arra a penzre amit o megkeres , nem tudom pontosan mennyit keres ugy 160ezer korul. Sokat veszekszik, hogy nem csinalok semmit es o faradt nem birja, en mindig mondom neki, hogy akkor hagyja ott a munkajat es maradjon otthon (akkor meg unatkozik).

Az utolso veszekedes alkalmaval ami kedden volt, sikerult ugy osszevesznnk hogy haza ment az anyjahoz es azt mondta gondolkodjok el .

Barhogy magyarazz keptlen

2014. szept. 5. 10:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

#13 Mindez nagyon szép, de nem arról volt szó, hogy NEKED mi a jó, hanem arról, hogy mi baja a kérdező feleségének. Amire valószínűleg az a megoldás, hogy esze ágában sincs otthagyni a munkáját és szeretne némi együttműködést, segítséget a házimunkában.

Kérdező: Ti amúgy 4 év alatt egyáltalán nem kommunikáltatok? Vagy ha mégis akkor nem fogjátok fel miről hablatyol a másik? Elég szomorú, hogy csak most derült ki, hogy komolytalannak érez a gyerekvállaláshoz. Én a helyedben nem ígérgetnék neki fűt-fát (#16), úgyse hiszi el, hanem leülnék vele egy komoly beszélgetésre. Pl.: Oké, úgy gondolja, nagy gyerek vagy, nagyszerű. De mégis miben nyilvánul meg és miben kellene változtatnod? Kérd meg, hogy mint a hülyegyereknek, tételesen mondja el, hogy mi lenne az elvárás ("hát, ennyi idő alatt rájöhettél volna!" és társai nem válasz). Aztán próbáljátok ki, hogy tudtok-e hathatósan változtatni a dolgokon, vagy ne raboljátok egymás idejét. De ha már eddig kibírtátok egymás mellett, egy próbát megérne, nem?

"vegulis nem olyan nagy problema ha egy pohar vagy tanyer a mosogatoban marad" Elárulom, nagyon sok nő allergiás arra, hogy 5 perccel miután befejezte a mosogatást, hipp-hopp odakerül az üres mosogatóba egy tányér vagy egy pohár. És emiatt úgy érzik, hogy nem becsülöd meg a munkájukat.

"akkor hagyja ott a munkajat es maradjon otthon (akkor meg unatkozik)"

Igazán tiszteletben tarthatnád a döntését, hogy dolgozni szeretne.

"hogy ezt meg azt csinaljam segitsek neki es a tobbi"

Van kisgyerekes közeli ismerősötök, esetleg barátotok? Érdemes lenne tenni hozzájuk egy tanulmányi kirándulást. Az a baj, hogy a porontynevelés kétemberes project. Murvára nem elég az, hogy anyuci otthon van a gyerekkel, apuci meg lapátolja haza a pénzt. Emellett aktívan segíteni kell bármiben, ami épp akad: gyerökpelenkázás, felmosás, teregetés stb. Ha már most nem vagy vevő az ilyesmire, elhiszem, hogy vannak súlyos aggályai vannak a gyerekvállalással kapcsolatban.

2014. szept. 5. 14:32
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Egy felnőtt 'gyerek'mellett egyetlen épeszű nő sem vállal gyereket, ezzel legyél tisztában.

Szóval első lépésként nőj fel (ideje lenne már) és ne kifogásokat keress.

Ha pedig ilyen jól keresel, akkor felvehetnétek egy bejárónőt és megoldódik a házimunka gond.

2014. szept. 5. 15:07
 23/31 anonim ***** válasza:
Az a baja, hogy nem akar háztatásbeli lenni, ami érthető. Egyszerűen végezz te is házimunkát és ennyi. Azért kettő közül (munkahely elhagyása vs házimunka) a te áldozatod lenne a jóval kisebb.
2014. szept. 5. 16:26
 24/31 anonim ***** válasza:
22%
Azért 160 ezer forint nem olyan húú de nagy kereset. Annyit én is megkeresek 21 évesen.
2014. szept. 5. 18:01
 25/31 anonim ***** válasza:
76%

szóval a nejed maradjon otthon háztartási cselédnek mert te nem vagy hajlandó megfogni a porszívot,

tipikus gyerekes pasi vagy az ilyen ne akarjon szaporodni

2014. szept. 5. 18:50
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, hogy egyszerűen nem vagy képes megérteni, hogy miért hagyott ott a feleséged. Szerintem ez a kapcsolat így reménytelen. Nem érted, miért borult ki, amiért nem segítesz be neki otthon és nem érted, ezek után miért nem akar neked gyereket szülni. Abszolút nem érdekelnek az igényei, hogy ő miért akar dolgozni, csak saját magaddal foglalkozol. Önző ember lehetsz. Itt már szerintem nem fog segíteni a beszélgetés. Ha eddig nem esett le, hogy mi a baj, akkor ezek után se fogod őt megérteni. Szerintem mások az igényeitek, más életet képzeltek el mind a ketten.
2014. szept. 5. 22:34
 27/31 anonim ***** válasza:

" Sokat veszekszik, hogy nem csinalok semmit es o faradt nem birja, en mindig mondom neki, hogy akkor hagyja ott a munkajat es maradjon otthon (akkor meg unatkozik). "

Te tényleg nem látod, hogy mi a baj? Te a kisujjadat sem mozdítod meg otthon, elvárod, hogy kiszolgáljanak. Hagyja ott a munkáját, hivatását, csak hogy neked kényelmes legyen.

Ha ilyen jól keresel, akkor miért nem vesztek fel a bejárónőt?

2014. szept. 5. 23:58
 28/31 anonim ***** válasza:
Ha jól keresel ajánlj fel egy házvezetőnőt,akkor a feleséged is kiélheti a karrier vágyát és nem deglik bele a házimunkába.+több marad mint ha nem dolgozna....mire hazaértek rend és kaja van.
2014. szept. 6. 06:08
 29/31 anonim ***** válasza:

Ha jól tippelek, az történik, hogy este hazaértek, és te elvárod, hogy jó kis feleségként szolgáljon ki téged, a munkában megfáradt férjet.

Ő azt szeretné, ha szépen megosztanátok az otthoni munkát, te azt szeretnéd, hogy ebben az esetben mondjon le a karrierjéről és elégítse ki, hogy egész életében otthon házimunkázzon.

Ne haragudj, de teljes mértékben vele értek egyet. A 21. században élünk, egy nőt nem lehet már arra kárhoztatni, hogy egész nap otthon üljön. Tapasztalat, én kipróbáltam pár évig. Az egy dolog, hogy halálosan unalmas, de ráadásul az ember beszűkül, elbutul tőle. Szörnyű! Ráadásul függ a másiktól, ami veszélyes is. Ha téged neadjisten tíz év múlva baleset ér és munkaképtelenné válsz és neki kell majd eltartania téged és esetleg a gyerekeket is, minden munkaadó ki fogja röhögni, hogy tíz évet otthon ült és azt képzeli, felveszik?

Hagyd őt is dolgozni, és ha jól álltok anyagilag, akkor gépesítsetek! Egy mosogatógép, robotporszívó rengeteg terhet levesz a vállatokról, a maradék meg megosztva nem sok. De egy bejárónőt felvenni sem olyan nagy összeg.

2014. szept. 6. 07:55
 30/31 anonim ***** válasza:
58%
Hagyd, hogy találhasson magának egy igazi férfit, és boldog legyen, ez a tanácsom. Teljesen igaza van abban, hogy te egy nagy gyerek vagy, én nem hogy elhagynálak, de leve nem mentem volna hozzád, nem éltem volna együtt veled, sőt, nem is lettem volna tovább együtt, csak amíg ki nem derül, hogy milyen is vagy valójában.
2014. szept. 6. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!