Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a feleségem. Most mégis akkor mit vár?
Tudod ha valakivel huzamosabb ideig nem törődnek, nem foglalkoznak, nem szeretik, vagy legalább is nem éreztetik ezt a másikkal, míg a másik csak várja és várja, netán mondogatja, hogy változtatni kéne, de csak telik az idő és nem történik semmi, akkor előbb-utóbb az ember elunja a várakozást és már nem is akarja. Korábban kellett volna észbe kapnod!
Most az lenne a legjobb, ha lenne egy őszinte, komoly beszélgetésetek, amikor is elmondod neki, hogy sajnálod, hogy elhanyagoltad, bár ha rinyálásnak nevezed azt, hogy a másik felhozza azt, hogy törődésre vágyik, akkor nem gondolnám, hogy annyira sajnálod, de mindegy, ha meg akarod tartani és jó kapcsolatot akarsz vele, akkor elmondod neki, hogy teszel azért, hogy változzanak a dolgok, de ebben legyen ő is partner.
Haha. Túl sokat beszéltek, te meg férfi létedre belemész ezekbe a lelki hülyeségekbe. Én is nő vagyok, mindig is nyitogattam ezeket a kapukat, de azért vagyok a jelenlegi párommal még mindig, mert ő meg egyáltalán nem partner ezekre a patthelyzetet hozó vitákra. Teszi amit gondol és ha nem felel meg, ő akkor is ezt tudja adni. ÉS valójában megfelel, csak vannak nekem is szar napjaim és őt tudom előhúzni, hogy nem foglalkozik velem, de megőrülnék szerintem, ha erre elkezdene pátyolgatni.
Nem kell ezen vergődni. Ébredés után rohand le reggel többször és kész.
Udvarolj neki! Bizonyítsd be, hogy nem csak az unszolására foglalkozol vele, hanem szívből jön...
Lepd meg. Csinálj egy A4-es papírra különféle kuponokat: pl. lábmasszázs, hátmasszázs, közös zuhany, gyertyafényes vacsora, stb... Mondd meg neki, hogy csak rajta múlik, mikor és milyen sorrendben váltja be nálad ezeket. :)
Talán nem érzi Nőnek magát melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!