Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyílt házasságoknál nem értem, hgoy a másik felet miért nem zavarja a félrekuficolás?
A nőket még megértem valahogy, hiszen a családjog törvények szélsőségesen nőpártiak, tehát váláskor minden az övé + gyerekkoruktól arra tanítja őket a bulvár kozmo, hogy a férfiak mind disznók, akik ősidő csalják és megerőszakolják a párjukat.
De a férfiakat viszont nem értem. Hiszen mégis a nő az, aki kakukkfiókát tud szülni?
Én sem értem,számomra sem elfogadható az ilyen,de nem a mi dolgunk.
27/N
"gyerekkoruktól arra tanítja őket a bulvár kozmo, hogy a férfiak mind disznók, akik ősidő csalják és megerőszakolják a párjukat. "
Nnna már megint valami elkeseredett nőgyűlölő. ezzel az erővel ezt is állíthatnánk: "gyerekkoruktól arra tanítja a férfiakat a bulvár playboy, hogy a nők mind szilikonmellű gumibabák, akik csak a pénzedre hajtanak".
De komolyan, aki ennyire lenézi és általánosítja ismeretlen emberek millióit, az mit vár az élettől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!