Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vennem kéne valami "engesztelő" ajándékot a feleségemnek?
Az az addig az mennyi idő?
Miért nem hozakodsz elő azzal, hogy akár macskátok is lehetne, ha jól sül el a kutyával ez a kis idő. (Persze csak ha te is így gondolod)
Ha meg nem, nehogy macskás vagy arra emlékeztető ajándékot vegyél.
Miért kellene engesztelő ajándékot venned? Te nem akartál macskát és ő ezt elfogadta.
Most is csak átmenetileg vigyáztok a kutyára. Felesleges problémákat generálsz magadnak.
Mert jól esett,hogy csak segíteni akartam a barátomnak ,ő meg nem akadékoskodott, a macskát meg ő akarta,mégsem engedtem meg neki.
Két hetente fog hazajárni a kutya gazdája.
Itt minden férfi egy bunkó, szemétláda aki nem úgy ugrál ahogy egy nő fügyül nekik. Aki meg igen az egy lúzer számukra.
Nem tűnt még fel ezen az oldalon?
Szerintem szeretetreméltó dolog, hogy a kérdező emiatt ki akarja engesztelni a feleségét.
Még ha nem is szükséges, biztosan örülni fog annak, hogy így gondolja.
(Az én párom sem enged sajnos macsekot, évek óta, ez van, az érveit vágül is megértem, ezért elfogadtam)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!