Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Vennem kéne valami "engesztelő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vennem kéne valami "engesztelő" ajándékot a feleségemnek?

Figyelt kérdés
Pár éve macskát szeretett volna,de nem engedtem macskát a lakásba,feleslegesnek tartottam,de az egyik barátom külföldre készül dolgozni és megkért,hogy addig lehessen nálunk a kutyája. Mikor megemlítettem az asszonynak szó nélkül rábólintott,semmi ellenvetése nem volt,és emiatt kicsit kínosnak érzem,hogy én nem engedtem neki a macskát.

2018. jan. 12. 16:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Azért egy háziállat nem egy zacskó keksz, hogy ha én akarom, megveszem, te meg nem eszed, ha nem tetszik. Inkább családtag. Ennek értelmében vagy mindketten akarjuk, vagy nem lesz. Ez nem az a tipikus "nem kell hozzá engedély" dolog.

Erős túlzással: gyereket se úgy vállalsz, hogy én akarom és te nem tilthatod meg.

De ezt hiába magyarázom ott, ahol az az etalon, hogy mennyi időt tudtok külön tölteni, haverokkal.

2018. jan. 12. 19:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező: csak mondd el neki, amit írtál. Jól fog esni neki.
2018. jan. 12. 19:44
 13/15 anonim ***** válasza:
22%

"8# Te bajod, ha jó neked egy elnyomó kapcsolatban élni. Legközelebb majd a barátaiddal nem enged el."

Lol, te mekkora idióta vagy! Mi lenne, ha nem beszélnél agyatlan hülyeséget arról, amiről nyilvánvakóan fingod sincs, dr professzor okoska?

Milyen elnyomó kapcsolat te szerencsés?

Az égadta világon egyetlen perspektívájába sem látsz te bel az én kapcsolatomba, ha vakai, akkor én nem vagyok alárendelt típus. - Ahogy átod! :D

Egyszerűen egy albérletben élünk, az ő által vásárolt dolgokkal IS, EGYÜTT, és van mg más oka is, ami miatt ésszerűnek láttam, hogy miért nem jó ötltet a macska. Igazából igaza van.

Erről szól egy FELNŐTT párkapcsolat. Persze aki 20 éves csitri és otthon lakik anyukánál, nem pedig együtt a párjával, annak fingja ninss semmiről. Nem ártana használni néhány embernek az agyát, mielőtt kinyitja a száját és ömleszti a sz.art...

Tessék, ilyen egy elnyomó kapcsolatban élő mentalitás, mint láthatod. Lol, de benézted. Besírok ezen az oldalon!

Mikor vettél doktori párterapeuta diplomát, hogy te semmit nem tdusz, de mégis mgmondod a tutkót? Vagy a csillagokból olvasod ki ennyire az emberekt? Esetleg a kommnetem sorszámából?

Egy tanács: pszichológusi pályára ne tévedj, mert az neked nem menne. ;D

Hihetetlen ostoba emberek vannak...

2018. jan. 12. 21:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Vagy lehet nem is ostoba az 50%-os kommentelő, pusztán egy idióta troll. Akkor még nevetnék is, mert azt jelenti, hogy van remény, csak a humor dolga. :D
2018. jan. 12. 21:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kedves otlet. Azt javaslom ne kapkodd el az ajandekozast, csak beszelgessetek rola, aztan majd ugyis elmondja milyen macskat szeretne. Menhelycicat, fajtatisztat, egyet vagy kettot, kandurt vagy nostenyt, kolykot vagy felnottet stb. Biztosan nagyon orulni fog a palfordulasodnak. :)
2018. jan. 13. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!