Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőről kinek kell hazavinnie?
Hivatalosak vagyunk esküvőre,de azt mondták nem lesz erre külön személyzet,akik oda visznek minket a helyszínre és ami még abszurdabb,a hazautat is nekünk kell megoldanunk..
Minden vendég tudtommal a városban lakik,de úgy érzem igenis kutya kötelessége erre gondolnia,ha már meghív ne várja el ,hogy ne igyunk ott semmit...azon gondolkozom,hogy el sem megyünk a családommal...ekkora fukarságot...ha el is megyünk,pénzt biztosan nem fogok adni,az egyszer biztos!!! Hatalmas sóherség odacsalni emberelet aztán a buli végén menjen mindenki amerre lát??
Mindenki oldja meg?? Én még ilyet nem hallottam,hogy a lagzi után ne lenne erre megfelelő személyzet,aki a vendégek hazaszállításáról gondoskodik..egyenlőre még nem tudattam a kedves párral,hogy így ne lepődjenek meg ,ha ilyen fukarok,ha nem megy el senki,de közel állok hozzá...
Igazam van??
Miért lenne kamu a kérdés??
Az unokatestvéremé lesz.
Bulizni, hogy mész, étterembe, szülinapra?
Téged folyton cipelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!