Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről az esküvőről mit gondoltok? Hol lehetne még egyszerűsíteni?
Kérdezgettem ismerősöket az esküvőjük össz költségével kapcsolatban, 500000----1500000 Ft között voltak, ezen ki vagyok akadva.
Nálunk eddig ezek a költségek vannak, de még ezen is jó lenne faragni :
Hivatali terembérlés 1000 ft
Zene 3 szám 8500 ft
Gyűrű ezüst 1 pár 4800 ft
Szoknya (Ázsia centerből) 3200 ft
Öltöny nadrág (vatera) 1300 ft
Alumínium cipő kínai 2500 ft
Eddig kB. 21000 Ft.
Még majd szükséges menyasszonyi csokor
Üdítők, kaja, sütik.
KB. 15-20 vendég lesz, jó idő esetén grillpartit tervezek (saját kertben) előre pácolt tálcás filé húsokat sütnénk + pár fajta saláta, rossz idő esetén rendelnék valamit... Pl pizzát mindenki szereti... Bent lennénk a házban.
Kaja + pia + sütik remélem belefér kB 30, maximum 50000 Ft ba.
Minél kisebb, egyszerűbb esküvőt szeretnénk, de azért a család tagokat (15-20 fő) elhivjuk.
A hivatalát már megvan az időpontunk, de még szelektálni kell a meghívandókat, ezért még nem szóltunk senkinek.
Az egész esküvőre gondoltam 50000 Ft-ot, de maximum 100000 Ft-ot.
a hivatalban ne bérelj termet, ne kérj zenét. Bementek, aláírtok, kijöttök. Buli otthon.
Nekem 300 vendéggel volt 850.000 vacsorával, templomi esküvővel... 12 éve
Szerintem mindenki hozzon magának kaját...
Istenem, ez szánalmas, nem tudom, a fiú, vagy a lány vagy, de csidálom, hogy valaki össze akar veled házasodni
Basszus, ez azért elég durva. Ha nincs pénzetek nem gond, akkor bementek hétköznap a hivatalba két tanúval és aláírjátok a papírokat. Ingyen van.
Azért az esküvő az olyasmi, amit ha már csinál az ember akkor csinálja rendesen. Nem kell milliókat költeni rá, de egy kis étterem különtermében egy kis 15-20 fős ebéd azért nem egy olyan rettenetes nagy költség.
Egy pizzás összeröffenés a haverokkal oké, de nem tudom mondjuk a nagyi mit szólna hozzá. Mondjuk az biztos, hogy még évek múlva is ezt mesélné mindenkinek.
Basszus ez de szánalmas :D a barátnőd kartonból vágjon ki egy menyasszonyi ruhát, mint anno volt hajtogatós papírbaba...
Minek az esküvő?
Nalunk batyus eskuvo volt
Szuk csalad csak az olyan 15 fo
Nalam ez kikotes volt mert nem akartam hazasodni no letemre ..!!!
A ferjem nagyot akart de mondtam akkor nem megyek hozza!
Szal osszeseggeben olyan 20e volt mindennel
Ket tanuval be majd nalunk egy kis osszejovetel ennyi
Anyam sutet hozott anyos sutit tesomek salatakat
Mi altuk az innit
Bevallom eletem legrosszabb napja volt, leven delutanra be is lazasodtam, az a hata kozepere se kivantam az egeszet
De ennek elenere 8 eve egyutt vagyunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!