Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánnánk, ha nem készülne videó az esküvőről?
A baráti társaságban eddig majdnem mindenkinél volt videós, de nekünk magát a videót eddig csak az egyik pár mutatta meg, ők is akkor látták életükben először és utoljára. A többiek lehet, hogy megnézték, de különösebben nem foglalkoztatja őket sem a dolog.
Szerintetek ha nem készülne videó, mert teljesen feleslegesnek érzem (úgyse néznénk meg... a képek szerintem untig elegek), akkor azt nagyon megbánnám?
Szerintem igen. Szüleim 21 éve házasok, és néha még mindig meg szokták nézni a felvételt. Szerintem jó emlék lesz nem csak miattatok, hanem az ismerősök miatt is ("Lacika itt még milyen csöpp kisfiú volt, ma már két lánya is van!")
Mondjuk én nagyon szeretek nosztalgiázni; lehet nektek ez nem annyira fontos.
Mi honnan tudnánk, hogy ti megbánnátok-e vagy sem? Mi nem ti vagyunk!
Minden ember más, én spec megbánnám.
Tehát ezt nektek kell eldönteni! Ja és még valami, ne a mi érzéseinkre hagyatkozz már, mert itt lesz, akinek szükséges a videó, másoknak meg nem.
A te érzéseidet csak te tudod, nem mi!
Szerintem ha belefér a keretbe, akkor érdemes csináltatni. Nem most lesz érdekes, nem is pár éven belül. De később, idő korotokban, amikor már az ember elkezd visszafelé tekinteni és az emlékeiben élni, akkor nagyon jó lesz. Főleg ha valamelyikőtök megözvegyül.
Persze ez nagyon hosszú idő, de hát egy házasság nem ötéves terv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!