Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megéri 2 kamerást hívni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri 2 kamerást hívni az esküvőre?

Figyelt kérdés

Akiket szeretnék felkérni esküvői fotózásra és videózásra, náluk van egy olyan lehetőség, hogy 2 kamerás jönne.

Így úgy nézne ki, hogy 1 kamera lenne standard állványon, és ketten "rohangásznának".

A plusz egy kamerás +30.000 forint lenne, plusz a fogyaszása, ami kb +8-9.000 forint.

A fényképész srác nagyon próbált meggyőzni, hogy sokkal jobban néz ki, ha váltogatva van a kameraállás. Pl gyűrű felhúzásánál tudnák azt mutatni, aki éppen húzza fel a másik ujjára, stb.

Volt már valakinek 2 kamerás az esküvőjén? Tényleg annyival jobb? Megéri?

2015. júl. 16. 10:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg... Akikkel eddig beszéltem, mind azt mondták, hogy jó, ha egyszer vagy kétszer megnézték az esküvői videójukat. Én ezért nem költenék plusz 30 ezret, hogy legyen benne még pár kameraállás...
2015. júl. 16. 11:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Eleve egy ilyen videós szolgáltatás többszöröse ennek a 30 ezernek, ha jó a gárda, akkor legalább 200 rugó, ehhez képest a 30 ezer azért, hogy több szögből legyen felvéve, aprópénz, és belefér, tényleg jobban néz ki.

Az másik kérdés, hogy az én esküvőmön fotós sem lesz (csak a beállított fotók), nemhogy videós, mert az egészet teljesen feleslegesnek érzem, úgyse nézzük meg soha.

2015. júl. 16. 12:02
 3/15 anonim ***** válasza:
30%
Eleve kérdés, hogy Cinematográfust vagy videóst kérsz fel és hogy Te magad mit szeretnél belőle viszontlátni, 30k egyáltalán nem sok. Az egész napos fotózás és az egész napos filmkészítés 300 ezertől reális kb.(ha ennél kevesebbet kérnek, menekülj) 10% többletet pedig szerintem megér, hogy két kamerával rögzítsenek.
2015. júl. 16. 12:15
 4/15 anonim ***** válasza:
21%
fölösleges. Egy profi kamerás tudja, hogy hova kell állnia, hogy minden megfelelően látszódjon. Ez csak lehúzás. nyílván ők azt mondják, hogy ez mennyivel jobb, mert nekik ez pénz. Nem szívességet tesznek.
2015. júl. 16. 14:19
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
#4: Olyanhoz szólj már hozzá kérlek amihez értesz is! Értem, hogy divat mindenkit szidni aki pénzért dolgozik, de nem kell feltétlenül lehúzást kiáltani ha valami pénzbe kerül. Soha az életben nem lesz olyan amit egy kamerával veszel fel mintha kettővel tennéd.
2015. júl. 16. 15:18
 6/15 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy akkor hívj videóst de akár fotóst is az esküvődre ha szeretnéd 10-20-30 év múlva is visszanézni milyen volt. Előttem voltak akik kifejtették, hogy az olcsó kategória gáz - tényleg az sajnos, a legtöbb olcsó videós csak vesz egy 70 ezer Ft-os handicamet a mediamarktban, azzal semmivel sem vagy előrébb.

200 felett viszont már olyan minőséget lehet megfogni, amit öröm lesz visszanézni, pl. Shadowplay, Bridal Film, Maskepp, Dofilm - mikor nővéremék esküvőjét szerveztük nagyon végig ment ezen a család.

Viszont! Hozzáteszem erre tényleg akkor kell költeni ha utólag is fontosnak tartod azt a napot és át akarod élni. Ha nem, akkor nyilvánvalóan nem kell, ez emberfüggő, nem kötelező semmi.

2. kamerást pedig ehhez mérten kell kérni, tényleg van ahol érdemes ha ketten vannak de azt neked kell eldöntened mennyire fontos a videó, ha kevésbé az akkor meg kell oldania 1 kamerásnak is.

2015. júl. 16. 16:15
 7/15 anonim válasza:
Vannak ifjú párok akik úgy gondolják, nincs rá szükség, mások másként, például rokont, ismerőst (akit vendégnek hívnak) kérik, bízzák meg a felvételek elkészítésével, amit később (tapasztalatból tudom), megbánnak, "keserű szájízzel" nézik, vagy tán nem is nézik, mert remeg a kép, gyakran homályos a kép, billeg a kép, aztán néha fejek, néha lábak, hiányoznak stb. Ők kellő mélységgel nem gondolják át, mekkora hibát követnek el, amire talán sok év múlva jönnek rá, (mikor már késő bánat,) de jó lett volna rögzíteni nézhető formában, életük legszebb emlékét. Az hogy egy - vagy kettő kamerával, ki-ki döntse el referencia alapján. Mellesleg jegyzem meg, láttam én már olyan kétkamerás videót amely rendesen nélkülözte a két kamerával való szakértelmet.
2015. júl. 16. 17:41
 8/15 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nem kéne így beállítani, hogy élete végéig bánja valaki, ha nem fizetett 300 ezret egy jó esküvői videósnak. Ez csak addig élete legszebb napja, amíg meg nem születik az első gyereke.
2015. júl. 16. 18:10
 9/15 anonim ***** válasza:
39%

"fölösleges. Egy profi kamerás tudja, hogy hova kell állnia"

LOL :) te se jártál még esküvőn ezek szerint :)

Csak 2 mindennapos helyzet:

A: Szűk hely és a másik szolgáltató épp melletted áll, amerre menned kellene. Megkerülni nincs időd, fellökni nem szeretnéd, mit csinálsz?

B: Amikor bemész a templomba üdvözölni az atyát, az köszönés helyett közli veled melyik fél nm a helyed ahonnan nem mozdulhatsz különben kizavar.

Hogyan oldod meg 1 fotóssal vagy 1 filmessel az előbbi 2 esetet?

2015. júl. 16. 19:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Na jó kezdik kisarkítani a dolgot egyesek...

Az EREDETI kérdésre válaszolva: megéri 2 kamerás de csak ha van rá igény, mert 1-el is meg lehet oldani csak bonyolultabb és kevésbé élvezetes a végeredmény, de nem szar (reméljük). Ennyi.

2015. júl. 16. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!