Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megéri 2 kamerást hívni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri 2 kamerást hívni az esküvőre?

Figyelt kérdés

Akiket szeretnék felkérni esküvői fotózásra és videózásra, náluk van egy olyan lehetőség, hogy 2 kamerás jönne.

Így úgy nézne ki, hogy 1 kamera lenne standard állványon, és ketten "rohangásznának".

A plusz egy kamerás +30.000 forint lenne, plusz a fogyaszása, ami kb +8-9.000 forint.

A fényképész srác nagyon próbált meggyőzni, hogy sokkal jobban néz ki, ha váltogatva van a kameraállás. Pl gyűrű felhúzásánál tudnák azt mutatni, aki éppen húzza fel a másik ujjára, stb.

Volt már valakinek 2 kamerás az esküvőjén? Tényleg annyival jobb? Megéri?

2015. júl. 16. 10:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Ha valakit érdekel őket szeretném elhívni: [link]

Nagyon jók a kisvideóik szerintem, bár ezeket nem tudom hány kamerával készítették. (majd megkérdezem)

Valóban a kérdés nem az volt, hogy kell-e videós, mert 1 fotós és 1 videós tuti, hogy lesz :)

Anyukáméknak jövőre lesz a 30. házassági évfordulójuk, és ez alatt a 30 év alatt szerintem elég sokszor visszanéztük az ő házasságkötésüket.

Szóval a videóhoz ragaszkodom, és már a vőlegényemet is meggyőztem :D

De tényleg köszi a válaszokat! Még alszom rá párat :)

2015. júl. 17. 07:25
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

"B: Amikor bemész a templomba üdvözölni az atyát, az köszönés helyett közli veled melyik fél nm a helyed ahonnan nem mozdulhatsz különben kizavar. "

Hát ezek a gonosz papok.... ^^

Életszerű szituációk, köszönjük.

De igazad van, jobb a két kamerás. Mert mi van, ha az egyik beleejti a kameráját a tóba vagy Bözsi néne véletlenül föllöki az álványt? Simán előfordulhat bármelyik eset, szóval legyen több kamerás.. :D

2015. júl. 17. 14:06
 13/15 anonim ***** válasza:
#12: Gyakran dolgozol esküvőkön képrögzítőként?
2015. júl. 17. 15:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekünk egy sem lesz, nem hogy kettő. Én tuti nem fizetnék kettőért.
2015. júl. 18. 16:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, meg.
2015. júl. 18. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!