Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Erről az esküvőről mit gondolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről az esküvőről mit gondoltok? Hol lehetne még egyszerűsíteni?

Figyelt kérdés

Kérdezgettem ismerősöket az esküvőjük össz költségével kapcsolatban, 500000----1500000 Ft között voltak, ezen ki vagyok akadva.

Nálunk eddig ezek a költségek vannak, de még ezen is jó lenne faragni :

Hivatali terembérlés 1000 ft

Zene 3 szám 8500 ft

Gyűrű ezüst 1 pár 4800 ft

Szoknya (Ázsia centerből) 3200 ft

Öltöny nadrág (vatera) 1300 ft

Alumínium cipő kínai 2500 ft

Eddig kB. 21000 Ft.

Még majd szükséges menyasszonyi csokor

Üdítők, kaja, sütik.

KB. 15-20 vendég lesz, jó idő esetén grillpartit tervezek (saját kertben) előre pácolt tálcás filé húsokat sütnénk + pár fajta saláta, rossz idő esetén rendelnék valamit... Pl pizzát mindenki szereti... Bent lennénk a házban.

Kaja + pia + sütik remélem belefér kB 30, maximum 50000 Ft ba.

Minél kisebb, egyszerűbb esküvőt szeretnénk, de azért a család tagokat (15-20 fő) elhivjuk.

A hivatalát már megvan az időpontunk, de még szelektálni kell a meghívandókat, ezért még nem szóltunk senkinek.

Az egész esküvőre gondoltam 50000 Ft-ot, de maximum 100000 Ft-ot.

2017. márc. 17. 12:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%
Zenét le lehet húzni, ha a menyasszonyi csokrot megcsináljátok magatok olcsóbb, ha a család besegít kajafronton abból is megúszni.
2017. márc. 17. 14:10
 12/26 anonim ***** válasza:
48%

Nekem őszintén nagyon tetszene. Én jobban imádom a 20 fős kerti partis esküvőket, mint a nagyobbakat, ez ugye ízlés kérdése :)

Nekünk is jövőre egy 30 fős grillezős kerti party az álmunk :D pedig pénzünk bőven lenne 150 fős éttermire is, de mi ezt szeretnénk.

Olcsóbban szerintem már nem tudod kihozni, de ha megfogadsz egy tanácsot mindenen spórolhatsz csak a kaján ne,, mert ha az rossz, akkor mindenki szenved, az legyen minőségi a többi körítés úgyse érdekli a családotokat.

2017. márc. 17. 14:49
 13/26 anonim ***** válasza:
16%
Én meg azt mondom hogy nektek van igazatok. Ez ami manapság megy a milliós, sokszor erőn felüli esküvőkkel egy agyrém. Egy esküvő se nagyobb esemény mint mondjuk egy diplomaosztó, arra mégsem kötelező 100 embert meghívni.
2017. márc. 17. 15:27
 14/26 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ha az eksüvőnek az a lényege hogy mindent a lehető legolcsóbban hozzunk ki akkor nagyjából értelmetlenné is válik, hiszen minek akkor bármit is csinálni? Persze meg lehet oldani kevesebből, de ilyen szintű filléreskedést hogy rossz mínőségű cipő, kínai menyasszonyi ruha, használt öltöny nadrág az abszurdum... ha csak annyit írsz hogy egyszerű esküvő, otthon házi összejövettellel a kaja vagy batyus, vagy ti főztök (amit másnap már mint boldog pár ugye el is tudtok takarítani...) azt még úgy ki leeht hozni hogy esküvő formája legyen... díszekkel, egy szép tortával tehát valahogy megadni a módját egy ünnepnek... nem babazsúrt rendeztek, nem valami haveri társaság jön össze hanem házasodni szeretnétek...
2017. márc. 17. 16:56
 15/26 anonim ***** válasza:

Az én esküvőm jelmondata is a low-budget volt, de azt nem értem, hogy miért lenne pazarlás venni magadnak egy normális öltönyt. Azt más alkalmakra is fel tudod venni (ha téged hívnak meg esküvőre, színházba, temetésre, stb...). Nekem nem fehér menyasszonyi ruhám volt, hanem varrattam magamnak egy ruhát, amit szintén fel tudok venni más alkalmakra. 35 ezerből megvolt. A cipőm sem fehér volt ennek megfelelően, azt is hordom alkalmanként azóta.

A kerti partival semmi gond, hangulatos dolog, anyukák által sütött sütik szintúgy. Csokrot, meghívót és a fényképezést szintén el lehet intézni ismerősök és egy kis kreativitás által.

Egyébként egy esküvő simán ki tud jönni pluszba is, hiszen a vendégek általában szoktak pénzt adni a párnak. Mi sem dúskálunk pénzben a férjemmel, éppen ezért nekem fura lenne több tízezer forintot nászajándékba adni a párnak pár szelet pizzáért...

2017. márc. 17. 19:03
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
a kerti parti pl tök jó ötlet, de a leírásod...bakker. szánalom. minek nektek esküvő????
2017. márc. 17. 21:26
 17/26 anonim ***** válasza:
Egy átlagos 80 fős esküvő alsó hangon kétmillió forint. Nektek ez nem fontos, de kár azon kiakadni ha másnak meg igen. Szerintem menjetek be két tanuval, hivatali időben és írjátok alá, így nincs vele hond, nem kerül semmibe. :)
2017. márc. 18. 00:20
 18/26 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy olcsó, meg igazából szimpatikusabbak az ilyen családias esküvők, mint a több milliós rongyrázások, de attól még lehetne egy kicsit igényesebb az "aluminium kínai cipőnél".

Amúgy meg minek zene az esküvőre? Én arra tuti nem költenék. Illetve a sütiket lehetne úgy megoldani, hogy ismerős nénik sütnek és akkor nekik ez a nászajándékuk.

2017. márc. 18. 09:30
 19/26 A kérdező kommentje:
aluminium=alkalmi de a telefon javította :D:D:D:D
2017. márc. 18. 09:47
 20/26 anonim ***** válasza:

"aluminium=alkalmi de a telefon javította :D:D:D:D"

Ja, bocsi... :D

2017. márc. 18. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!