Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet megkérdezni barátnőm véleményét az esküvőről? 24/F
Mindenképp kérdezz rá. Ha továbbra sem akar - és erre nagy az esély - te meg letérdelsz elé egy gyűrűvel a tavasszal, az majdhogynem törvényszerűen szakítás...
Inkább tudj róla, hogy miképp gondolkodik, és ennek függvényében te is dönthetsz, hogy miképp képzeled a közös életeteket.
Ahogy az utolsó mondja.
Az, hogy megkérdezed hogy még mindig esküvő ellenes-e, az nem azt jelenti, hogy megkéred a kezét. :)
Beszélgessetek róla. Akár egy film kapcsán, amiben pont lánykérés van. Kérdezz rá, hogy mi a véleménye, ő nem tudná elképzelni veled, miért van az esküvő és az eljegyzés ellen stb..
Könnyen lehet, hogy változott a véleménye már. 18 évesen én sem vágytam esküvőre, de a huszonéveim közepén már igen, jobban foglalkoztatott.
Beszéld meg vele, ne kérd meg úgy, hogy nem tudod mi a véleménye róla
Szerintem kérdezd meg. Engem is megkérdezett a barátom, akkor voltam 20 éves. Ő már dolgozott akkor pár éve, és megkérdezte, hogy amikor elvégeztem az egyetemet (még három év volt hátra), összeházasodunk-e. Megbeszéltük, hogy igen. Szóból ért az ember.
Utána azon a nyáron nyaraláskor letérdelt és megkérte a kezem (gyűrűvel, ahogy kell).
(Amúgy nálunk a családban volt olyan, hogy 24 éves srác meg akarta kérni a 18 éves barátnője kezét (2 éve voltak együtt), rendesen, gyűrűvel kérte meg, aztán a lány nemet mondott. Mert még fiatal, stb..stb... A legjobb, hogy a gyűrűt pedig nem vette vissza az ékszerész, tetejébe a srác nem is állt túl jól anyagilag, akkor kezdett dolgozni, szóval jobb lett volna puhatolózni előtte.)
Ne, véletlenül se beszéljétek meg a dolgot. Sőt, semmi olyat ami egy életre kihatással van. Várunk pár hónap múlva a párkapcsolati problémák, majd a szakítás témakörbe.
Lehet lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!