Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet megkérdezni?
Figyelt kérdés
Jó ötlet megkérdezni egy csajtól hogy bejövök-e neki? Nem kérek köcsög kömmentet csak igen vagy nem és miért. pörögjél mert minjárt visszajön :D2012. jan. 4. 22:09
2/12 anonim válasza:
kipörög? mi jön vissza?O.o mind1
igen ..hajrá
3/12 anonim válasza:
so-so, attól függ mennyire vagány a csaj
4/12 A kérdező kommentje:
Valami indoklást nyomhatnátok:D
2012. jan. 4. 22:13
5/12 A kérdező kommentje:
és ha olyan visszafogottabb kicsit?
2012. jan. 4. 22:14
6/12 anonim válasza:
kezdd úgy, hogy "tetszel nekem" vagy valami iylesmi, hogy olyan helyzetbe hozd, hogy fény derüljön az igazságra! :)
7/12 anonim válasza:
Akkor mindenképpen érdemes. Ha visszafogott, és nem jönne össze, nem fog durván elutasítani. Mindent bele! :)
8/12 anonim válasza:
bocs, ez még lemaradt az előzőből: vagy mondd azt, hogy fogadtatok a haveroddal, és ő arra fogadott, hogy te bejössz neki.. aztán ártatlan arccal kérdezd meg, hogy ez igaz-e? :)
9/12 A kérdező kommentje:
Hát ez kapufa! Túl sok volt a pia.. De megkérdeztem és tényleg bejöttem :D Aztán rákérdeztem másra is... :/ :D Mind1 jön majd a kövi :D
2012. jan. 4. 22:32
10/12 A kérdező kommentje:
De ki az a gyökér aki gyakoriról merít ihletet:D
2012. jan. 4. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!