Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap "együttalvás" nélkül mialatt a férjem szüleinél leszünk? Jogos a felháborodás?
Pár hónapos házasok vagyunk és férjem 1 hónapon keresztül szeretné a családját meglátogatni.
Mondtam, hogy amíg ott leszünk, nem szeretnék vele lefeküdni, mert ott vannak a szülei, 4 tesója + 2 gyerek, akik még hajnal 2kor sem alszanak, és nekem így kellemetlen lenne, hogy a szomszéd szobában beszélget a családja mialatt mi szeretkezünk.
Férjem nagyon felháborodott, szerintem nem jogosan.
Látom nem csak fapina vagy, hanem faagyú is. Írtam, hogy egy jó indok kell és akkor a férfiak nagyon áldozatkészek. Ha te még nem láttál erre példát az nem az én gondom. Itt gyk-n is nem egy kérdés volt már, hogy a férfi a gyerek születése óta, ami hat éve volt nyeli az éhkoppot. Végtelen birka türelme van egy férfinek, ha van rá oka, ez a kisujjat eltartva hercegnősködés nem az. A saját bőrömön is tapasztaltam a türelmüket, ezért nem lehet rám hozni a frászt a "mi van ha szülni fogsz?" riogatással. Nem egy utolsó senkiházi, aki nem akar lemondani a szexről ilyen piti ügyek miatt. Engem soha nem állított meg, hogy a szomszéd szobában van valaki, mert oda meg vissza vagyok a páromért. Akit ennyi eltántorít azt nem veti szét a szenvedély és még rohadt önző is.
Nem értem miért a férfiakhoz címezve írod a válaszodat, én nő vagyok. Sok válaszoló is szerintem nő volt, egészséges embert hat lóval sem lehet visszafogni a párjától.
Szerintem külföldön is van szálloda, panzió, akármi. 😁
Mindenki arra keresi a megoldást ami fontos neki, van aki azt, hogy oldja meg, hogy együtt legyenek más meg azt, hogy legyen nélküle.
Én elgondolkoznék ezek után, hogy miért is vettem el egy ilyen merev, nulla kompromisszumkész nőt.
Ez nevetséges, mi attól mert vendégeink vannak vagy valahol alszunk SIMÁN szeretkezünk. Csendben, gyorsan, de nem fogunk aszkéta életet élni, mert...
Sajnálom szegény férjedet. :(
Na ácsi... Tudod ki menne 1 hónapra bármelyikünk szüleihez... Itt már bukik a sztori. Nem valami átgondolt házasság ez. Na de az is nonszensz h nem akarsz dugni csak ha kettesbe vagytok az egész házba..
Gondolom ha gyereketek lesz többet nem lesz szex. Szegény férjed. Bár mit sajnálom, ő is egy marha hogy 1 hónapig akár az anyukája szoknyáján csücsülni. De most komolyan, kistesót majd akkor csináltok, ha a nagy, a nagyinál lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!