Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 1 hónap "együttalvás" nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónap "együttalvás" nélkül mialatt a férjem szüleinél leszünk? Jogos a felháborodás?

Figyelt kérdés

Pár hónapos házasok vagyunk és férjem 1 hónapon keresztül szeretné a családját meglátogatni.

Mondtam, hogy amíg ott leszünk, nem szeretnék vele lefeküdni, mert ott vannak a szülei, 4 tesója + 2 gyerek, akik még hajnal 2kor sem alszanak, és nekem így kellemetlen lenne, hogy a szomszéd szobában beszélget a családja mialatt mi szeretkezünk.

Férjem nagyon felháborodott, szerintem nem jogosan.

2018. ápr. 3. 13:32
1 2 3 4
 21/35 Bence_ ***** válasza:
52%

Részedről igény vagy kifogás?

Ha egy panzióban laknátok?

2018. ápr. 3. 16:36
 22/35 anonim ***** válasza:
32%
Az értelmesebb pasik amikből nagyon ritka van, megérti ha egy darabig nincs szex. Ha terhes lennél, és nem szexelnel akkor menne máshoz vagy mi???
2018. ápr. 3. 16:59
 23/35 anonim ***** válasza:
73%

Én meg az ilyen fából készült nőket nem bírom, mint a 20-as válaszoló. :D Mi lenne, ha elfogadnánk azt a tényt, hogy a szex szeretete az nem valami alsóbbrendű életforma? Én sem bírnám ki, ha a párom valami buta hiszti miatt elvárná, hogy egy hónapig ne szexeljek. Nem kell itt mindenféle vészhelyzetekkel riogatni a másikat, egy jó indokkal sok mindenre képesek az emberek, de egy szar indokkal a kisujjukat se mozdítják.

Amúgy ez az egész sztori gáz. Én is azok táborát erősítem, akik szerint értelmetlen ilyen hosszú ideig a rokonoknál időzni. Egy hét mindenre elég kell, hogy legyen. De ha már így alakult, mert gróféknál ez a szokás akkor miért kéne lemondani a nemi életről? Kicsit visszafogtok a hangerőből és kész.

2018. ápr. 3. 18:14
 24/35 anonim ***** válasza:
83%
Mi a náthás p!csáért kell egy hónapra a szülők nyakára batyuznotok?
2018. ápr. 3. 19:49
 25/35 anonim ***** válasza:
24%
Persze ha már egy hétig nincs szex, a pasik 99%a megy is máshoz .. :) Nektek ez egy lételem, ezért nem is érdemes felhúzni magamat ezen..
2018. ápr. 3. 20:39
 26/35 anonim ***** válasza:
54%

"Én meg az ilyen fából készült nőket nem bírom, mint a 20-as válaszoló. :D Mi lenne, ha elfogadnánk azt a tényt, hogy a szex szeretete az nem valami alsóbbrendű életforma?"

mielőtt lefapinázol, gondolkozz!

nem vagyok prűd, de behányok azoktól a pasiktól, akik baszás nélkül nincsenek meg egy hétig sem, nemhogy 1 hónapig.

1. mi a szart csináltok 9 hónapig, ha a párotok terhes? akkor is elvárjátok, hogy dugható legyen?

2. mit csináltok, ha vmilyen betegsége miatt a párotok néhány hétig, hónapig nem élhet házaséletet? kényszerítitek?

3. mit csináltok, ha a párotok elutazik hetekre? megcsaljátok mással?

rengeteg élethelyzet van, amikor nincs mód szexelni.

az embert az különbözteti meg az állattól, hogy tud az ösztönein uralkodni.

mikor veszitek már észre, hogy mi nők nem arra vagyunk kitalálva, hogy bármikor szexuálisan a rendelkezésetekre álljunk!

mindig is le fogom nézni azokat a faszikat, akiket a farkuk és a kielégülés vezet, és állandó baszhatnékjuk max. az impotenciával hagy alább.

2018. ápr. 3. 21:57
 27/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat.

Azért egy hónap mert ők külföldön élnek, így csak évente egy hónapot szokott/fogunk velük találkozni.

2018. ápr. 4. 00:55
 28/35 anonim ***** válasza:
82%
Még ilyen szituban is sok az egy hónap. Nálunk is élnek külföldön rokonok. Max 2 hétre szoktunk menni. Az is elég mindenkinek.
2018. ápr. 4. 05:25
 29/35 anonim ***** válasza:
80%
Max 2 hét nálunk is, kanadai rokonokhoz is elég ennyi.
2018. ápr. 4. 07:05
 30/35 Kései Sirató ***** válasza:
59%
Jogos.
2018. ápr. 4. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!