Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttalvás? Normális ez?
Először aludtunk együtt nemrég a fiúmmal. Nem igazán sikerült aludni. Se neki, se nekem. "Elalvás" előtt volt minden, szuper volt nagyon, szenvedélyes, vad... Aztán meg próbáltunk volna tényleg aludni merthogy másnap munka...nem ment, álmatlanul feküdtünk mindketten, összebújva. Az igazság az hogy én egyáltalán nem tudok elaludni mikor ő ott fekszik mellettem, egyszerűen elmúlik az álmosság. Mindig nagyon kívánjuk egymást újra és újra.
Ez csak emiatt van, vagy csak hogy még szokatlan együtt, vagy hogy nem bízunk egymásban?
Nem értem...én nagyon jó alvó vagyok. Ő is napi 12 órákat alszik...:/
Ja én meztelen voltam, lehet az volt a gond?
igen, teljesen normálisak...
egy tininek.
Fiúja ugyanis általában annak van.
Teljesen normális ez szerintem is, a párommal az első 1-2 éjszaka mondhatni rossz volt az alvás szempontjából, egyikőnk sem aludt. (Ő félt, hogy horkolni fog és ezzel zavarna engem, én meg hogy kifolyik a nyálam, meg kócos leszek..)
Ezek ilyen apró gyerekes hülyeségek, de igen, idő kell hozzá, míg kialakul a bizalom, meg nekem egyébként is intim dolog az együtt alvás.
Szóval ha ezen kívül minden oké köztetek, akkor adjatok ennek a dolognak időt és rövidesen összeszoktok. :)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!