Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttalvás közben szellentés?
Ne tartsd vissza, ha ebren vagy akkor se, mert vegigmegy a gerinceden, el az agyadig es jonnek a szar otletek. :)
Amugy ha nem huzod a fejere a takarot, akkor nincs baj. Basszus, nekem is ezert ment tonkre egy kapcsolat akkor. :D ha ennyitol kiabrandul vki, akkor annak nem valo kapcsolat, de sztem csak siman nem szerelmes, olyan mar velem is volt. Akibe szerelmes vagyok, az kis tulzassal oda is szarhat elem. :)
Nyilván nem erről van szó, hanem valami másról. Én még olyanról nem hallottam, hogy valaki hőbörgött volna azért, mert a párja fingott...
Ez körülbelül olyan természetes dolog, mint az izzadás, vagy a légzés.
Nem tudom mennyi idősek vagytok, de én a kaocsolatunk első hónapjában elszellentettem magam délutáni alvás közben, amire félig fel is keltem. Ő pedig viccesen megjegyezte mennyire jó, hogy egy új szintre ért a kapcsolatunk.
Ha azt erőlteti, hogy nem jó a kapcsolatototok, akkor nem hinném hogy ez a problémája. Ilyenkor konkrétan mimdja is miért, vagy csak úgy általánosságban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!