Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogy zajlott az első együttalvás? Hányszor szeretkeztetek?
Randizgatunk már egy ideje, és eljött az ideje az első együttalvásnak. Már nagyon kívánjuk egymást, szóval én most úgy tudom elképzelni, hogy éjjel egyszer, másnap meg legalább 2-szer letámadjuk egymást, de ez csak fantáziálás még. :D Csak úgy kíváncsiságként érdekel, hogy nálatok hogy zajlott az első együttalvás? Minden érdekel :) Fürödtetek-e az együttlétek között, stb.
24/L
Első együtt alvásnál már szexeltünk.Úgy zajlott kb.Éjszaka és pár óra alvás után ismételten reggel is ment a szex.
29/F
Melyik "első együtt alvásunkra" gondolsz ? ;)
30/f
2szer szexeltünk,jo volt nagyon. A 3.ik nem sikerült,csak röhögtünk.
N25
Mi is beszélgettünk, filmeztunk. Aztan kb 3x volt szex. Elaludtunk , aztan valamikor hajnalban ismet csak félálomban felkeltem es hozzabujtam, amire teljesen beindult. Igy folytattuk. De reggelre mindketten olyanok voltunk, mint a mosott.... :)
Aztan utana meg nagyon sokáig igy történtek az estek, a hajnali része hol elmaradt, hol nem. Ez csak azert " komoly", mert abszolut nem vagyok szexmanias, de a férjem iránt mindig olyan vágyat éreztem/ erzek, amit meg soha senki iránt. :)
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!