Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nálatok hogy zajlott az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hogy zajlott az első együttalvás? Hányszor szeretkeztetek?

Figyelt kérdés

Randizgatunk már egy ideje, és eljött az ideje az első együttalvásnak. Már nagyon kívánjuk egymást, szóval én most úgy tudom elképzelni, hogy éjjel egyszer, másnap meg legalább 2-szer letámadjuk egymást, de ez csak fantáziálás még. :D Csak úgy kíváncsiságként érdekel, hogy nálatok hogy zajlott az első együttalvás? Minden érdekel :) Fürödtetek-e az együttlétek között, stb.

24/L

2016. dec. 1. 23:09
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
Eddigiek úgy, hogy konkrétan az egész éjszakát végig szeretkeztük, aztán hajnalban is felkeltünk, majd reggeli előtt is egyet a biztonság kedvéért és persze utána is egy gyorsat. Nem mentünk el éjjel tusolni egyikkel sem, ha elhúzódott az aktus, maximum reggeli tusolás volt. Hajrá, csapassátok keményen, új ágyat rendeljétek meg előre leszakadás esetén. :D
2016. dec. 1. 23:13
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Első együttalvás úgy zajlott, hogy megnéztünk egy filmet, majd sokáig beszélgettünk és elaludtam és reggelig horkoltam mint állat. A párom utólagos elmondása alapján ő meg egész éjjel attól félt, hogy megérzem, hogy fel van rám izgulva. Úgyhogy mi nem szexeltünk első együttalvásnál. De lehet ez cikinek számít manapság.
2016. dec. 1. 23:13
 3/9 GigiGygy ***** válasza:
83%
Én és a jelenlegi párom, vagyis MI, az első együttalvásnál nem szeretkeztünk. Csak összebújtunk, és csak élveztem, hogy a karjaiban alhatok el. Következőkor próbálkoztunk már, de azok az emlékek inkább viccesek.:) Amíg fel nem fedeztük egymás testét, addig sosem sikerült hatalmasat szexelni.
2016. dec. 1. 23:20
 4/9 MolotovPunk ***** válasza:

Első együtt alvásnál már szexeltünk.Úgy zajlott kb.Éjszaka és pár óra alvás után ismételten reggel is ment a szex.

29/F

2016. dec. 1. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Melyik "első együtt alvásunkra" gondolsz ? ;)

30/f

2016. dec. 1. 23:26
 6/9 anonim ***** válasza:

2szer szexeltünk,jo volt nagyon. A 3.ik nem sikerült,csak röhögtünk.

N25

2016. dec. 2. 00:57
 7/9 anonim ***** válasza:
61%

Mi is beszélgettünk, filmeztunk. Aztan kb 3x volt szex. Elaludtunk , aztan valamikor hajnalban ismet csak félálomban felkeltem es hozzabujtam, amire teljesen beindult. Igy folytattuk. De reggelre mindketten olyanok voltunk, mint a mosott.... :)

Aztan utana meg nagyon sokáig igy történtek az estek, a hajnali része hol elmaradt, hol nem. Ez csak azert " komoly", mert abszolut nem vagyok szexmanias, de a férjem iránt mindig olyan vágyat éreztem/ erzek, amit meg soha senki iránt. :)

31N

2016. dec. 2. 06:33
 8/9 anonim ***** válasza:
61%
Mire mi együtt aludtunk, addigra már az első szexen rég túl voltunk. Sőt, ha minden igaz, már a másodikon is. Alapvetően csak mint "szeretők" voltunk jelen, én nem is akartam olyan bizalmi szintre vinni a dolgot, hogy egymásnál aludjunk. De egyik hétköznap átmentem hozzá, szexeltünk, bekapcsoltunk egy filmet, és nagyjából öt perccel az után, hogy én nagy hangon mondogattam, hogy ne reménykedjen az ottalvásomban, már nagyban horkoltam a karjaiban. Másnap reggel szexeltünk megint. Az a helyzet, hogy nála azért az a filmes dolog, hogy szex, tíz perc pihenő, és megint szex, az nem működik, nagyon ritkán, ha nagyon fel van dobva, akkor néhány órán belül talán sikerül megint izgalomba hozni, de inkább napi egyre van kalibrálva, szóval ilyen alkalmankénti 3-4 szex nála nem játszik. Nem is reménykedtem egyébként ilyesmiben, de ezt csak neked mondom, hogy amíg nem ismered ezt az oldalát is, addig kár ilyen számszerűen fantáziálgatni (reggel legalább 2-szer letámadjátok egymást), mert még az is lehet, hogy csalódsz. Legalábbis, nem tudom, lehet csak engem hozott össze a sors fura pasikkal, de az eddigi összesen 7 szexuális partneremből egyik sem volt képes max napi 3 (nem sűrű egymásutánban, szépen elosztva mondjuk egy nyugis szombati napon) aktusnál többre.
2016. dec. 2. 08:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Este és reggel is szexeltünk.
2016. dec. 2. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!