Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törvényszerű, hogy az első együttalvás magában foglalja a szexet is?
igen
de nem biztos ,hogy meg is történik
nem törvényszerű, de azért elég valószínű hogy ő szeretné
főleg ha már együtt vagytok egy ideje
de persze ha te nem akarod, akkor nem lesz több (bár szerintem ezt jobb előre tisztázni)
nem törvényszerű, bár az szinte biztos, hogy ő akarni fogja, de ha te nem, akkor nyilván nem lesz szex.
Nálunk a 9. vagy 10. együttalvásnál volt az első közös szex. :D
nem törvényszerű, én sem szexeltem a barátnőmmel még amikor eleinte együtt aludtunk, sőt először egy szilveszteri buli után aludtunk együtt, ő feljött hozzám de csak 1 takaróm volt és nekiadtam. De én majd megfagytam és mondta, bújjak hozzá. Ruhában aludtunk akkor és reggel korán mentünk is a dolgunkra.
Utána délután többször is aludtunk együtt ruhában és este elköszöntem, aztán este jött ő át vagy én mentem át de akkor még nem szexeltünk, szóval ez így szép fokozatosan volt nálunk.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!