Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttalvás felnőtt korban, hogy zajlott nálatok?
Én 19 éves vagyok (szűz) ő 34éves.
mire számítsak?
mit vigyek magammal,még sosem aludtam együtt senkivel.
Guminak szerintem a srácnál kell lennie... Bár elővigyázatosságból te is vihetsz, anélkül semmiképp se engedd. Már persze ha szeretnél is valamit.. Csak addig menj el, ameddig te akarod!
Szerintem vigyél valami szexi kis franciabugyit, toppocskát(aludni), fogkefe, dezodor, stb..
Ha még szűz vagy, nem biztos, hogy lesz behatolás, de petting mindenképpen. Bár ezt a pároddal kellene megbeszélned, hogy mi az, ami neked még belefér így az első este.
Semmi különöset nem kell magaddal vinned. Pizsama, fogkefe, pipere cuccok, amiket reggel szoktál használni és óvszer (biztos, ami biztos).
Fiatalabbat nem találtál?
Na mindegy... csak aztán nehogy megbánd, főleg úgy, hogy fogalmad nincs semmiről sem.
Tökéletes naiv célpont.
Szerintem hagy a csávót,ennyi idős korában már család jár egy férfinak,nem egy 19 éves jogilag felnőtt de agyilag még gyerek,nő!
Én 28 évesen,szégyenleném magamat ha 19 éves barátnőm juna,és ezt nem azért mondom hogy megbántsalak hanem azért hogy megvédjelek!
Szóval hagyd a francba,az apád lehetne!
f/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!