Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen aludtatok ott a barátotoknál/barátnőtöknél? És, hogy beszéltétek rá a szüleiteket, hogy bele menjenek?
15 évesen.
Hozzá kell tennem, hogy remek a kapcsolatom velük és bíznak bennem.
16 évesen, mondtam, hogy ott alszom azt csók
20/F
Én 14 voltam, és azt hazudtam, a barátnőmnél alszom.
Szóval, én vagyok „a mindenki jó valaminek, más nem elrettentő példának” esete.
Senki ne csinálja utánam. XD
Majdnem 19 voltam
Elmondtam, hogy szeretném...megértették..
Annyi volt, hogy figyeljek oda amire kell( ;P ) de ezt anyukám enélkül is gyakran elmondta...tehát nem ért meglepetésként...
6-17 évesen nagyon tiltakoztak már a felvetésre is hogy lekésem én vagy az akkori barátom az utolsó buszt..
Ha én késtem volna le, akkor értem jöttek volna, ha ő, akkor az öcsem sobájában kellett volna aludnia..ezt így a srác szemébe a 195 magas édesapám:):)
Amúgy tényleg nem feküdtem le a sráccal, de nem azért mert nem aludhattunk egymásnál:)
19 voltam, nem kellett őket győzködni, mert azt mondtam a barátnőmnél alszom, miközben a pasimhoz mentem. Többször is eljátszottam ezt a dolgot. Majdnem 1 évig voltunk együtt. Sose derült ki.
Nem tudtak róla hogy barátom volt. Nem volt olyan bizalmas a kapcsolatom velük hogy ilyesmikről beszélgessek velük. Úgy gondoltam magánügy...Túl sok lett volna a kérdezősködés meg ilyesmi. Egyszerűbb volt így.
Később, már nem körülményeskedtem ennyit. Közöltem hogy kivel leszek és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!