Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti ki szoktátok festeni magatokat ha a barátotoknál alszotok?
Én már nem szoktam, eleinte még azt csináltam, gyors mielőtt meglátna :D
Mondtam is neki, hogy kezdek magammal valamit, mert nem akarom megijeszteni, de csak rázta a fejét.
Azóta meg azt mondja, hogy smink nélkül jobban tetszem neki.
Erősen ne kend ki magad éjszakára, mert reggel nem szép látvány, de egy picit festhetsz.
lefekvés előtt lemosom minden esetben
egyszer maradt el és elég ciki volt h tiszta smink lett a párna nem beszélve az arcomról
tisztára mint egy horrorfilmben :-))))
Én magamon szoktam hagyni a tegnapit. Ha szerencsém van "összérik" és másnap szép füstös szemem lesz. Ha nics szerencsém és csúnyán elkenődik akkor első dolgom a fürdőszoba. Majd felfrissitve visszafekszem mellé.
Használj vizálló sminket, esetleg szeméjtust az nem kenődik el olyan könnyen mint pl a szemceruza az nálam katasztrófa...
Nem, nem látom értelmét ha úgy is alszunk.
Nappal is csak alapozó vékonyan.
Nem egészséges sminkben aludni sosem, le kell mosni alvás előtt. Előbb-utóbb látnia kell téged sminkben... Ha nem tetszenél neki természetesen, amit kétlek, akkor meg is érdemli, hogy plázap*csákat keressen magának.
16 évesen boltba nem mertem lemenni smink nélkül, de megismerkedtem párommal és adott elég önbizalmat a szeretete, hogy nem kell állandóan sminkelni ahhoz, hogy szépek legyünk. Nem a legszebb a bőröm, de hétköznapokon is csak a szemem húzom ki és nem érzem magam rosszul. Ne aludj sminkben, felesleges. 19L
* előbb utóbb látnia kell téged smink nélkül
bocsánat az elírásért :)
Engem a barátom egyszer látott kisminkelve. Tetszett neki, de mondtam, hogy én nem tudok sminkelni, így felejtős, mert bányarém-effektet csinálok magamból.
De nem hozza fel, tetszek neki festék nélkül is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!