Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A barátotokat nem zavarja, ha néha szőrös a lábatok, kezetek, nem szeditek mindig a szemöldökötöket, bajszotokat, szóval néha elhanyagoljátok magatokat?
A kezem nem szőrtelenítem, bajszom nincs.
Van, hogy nem frissen borotvált a lábam, de azért ha már látható a szőr, az gáz. A szemöldököm meg alap, hogy rendbe van téve mindig. Van, hogy mondjuk együtt vagyunk 4-5 napig, akkor például odalenn már kezd borostásodni, és ha nem jön ki rá a lépés, akkor nem szőrtelenítek odalenn, de azt is egy normális kereten belül.
Más a konkrét szőr, és más a borosta.
A pár napos borosta természetes egy komoly kapcsolatban, az én páromat sem zavarja.
1,5 év után,már nem ezek a fontos dolgok nálunk.A lábamat gyantázom,így nyáron is láthatta,amíg megnő a kellő méretre,az intim régiót azóta nem teljesen csupaszítom le,mióta ő teljesen lesz_rja a sajátját.Persze karban tartom,de már nem csinálok belőle babapopsit,miután őt sem érdekli,hogy engem zavar a dzsungel a farka körül.
A kezemet is gyantázom,de az amúgy sem feltűnő,a szemöldököm meg annyira vékony meg szőke,hogy ő attól ijed meg,ha nem hagyom nőni egy kicsit.Azt mondja,olyan,mintha nem lenne szemöldököm.Eredeti formában ilyen:)
Bajszom van egy icipici,kb 4-5 szál,azt kikapkodom szemöldökszedővel.
Hosszú kapcsolatnál teljesen természetes, hogy a másikat nem mindig csúcsformájában látjuk.
Hatalmas szőrzetem sosincs, de gyantázás/epilálás előtt persze hogy vannak hosszabb szőrszálak, vagy olykor a szemöldököm körül kósza szálak, de ezek nincsenek ott sokáig, utcára ilyen állapotban nem megyek, a párom meg felnőtt, életerős férfi, két szőrszáltól nem dől a kardjába :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!