Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti festetitek a szemöldökötöke...

Ti festetitek a szemöldökötöket csajok?

Figyelt kérdés
Hát nekem az eredeti hajszínem szőke és kék szemem és fehér bőröm van...és a szemöldököm is nagyon világos színű, de most be lett festve a hajam csokibarnára és nagyon tetszik...szépen kiemeli a kék szemem és az arcom :) de nem tudom, hogy festessem a szemöldökömet inkább? Vagy haggyam így? Akiknek festett sötét a hajszínük ők festetik? Köszi a válaszokat és bocsi, ha nem voltam olyan érthető :d 16/L
2013. ápr. 13. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Az a szép ha a szemöldök és a hajszín megegyezik. Én szemöldök ceruzát használok erre,de ha nem akarod mindennap kihúzni akkor festesd/fesd be szerintem.
2013. ápr. 13. 09:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, festetem. Nekem mondjuk barna a természetes színem, de elég világos - így a szemöldököm is. De nagyon gondolkozom a tetováláson. (Nem a kiszedem és új helyre rajzolom félén, hanem csak szálas technikával a sajátom "alá".)

[link]

2013. ápr. 13. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!