Hány éves korotokban szedtétek 1. a szemöldökötöket, hány éves korotokban festettétek ki magatokat?
13 éves voltam az első szemöldök szedésnél
a sminkelésnél már nem emlékszem mert mikor kicsi voltam unokatestvérem mindig kifestettxD
de egyépként nem sminkelem magam napi szinten...14
köszi a választ!
További válaszokat várok thanx :)
Köszi!
További válaszokat várok :)
16 voltam szemöldök szedésnél, kb. 17 és fél smink kezdésnél. most napi szinten sminkelek, de 16 évesen már szemceruzáztam.
18/L
úú én az első sminkelésem akkorra tenném, amikor már elértem mamám sminkes polcát:D (5-6évesen) jó persze, összevissza kentem az arcomon, ez csak játék volt:)
12-13évesen kezdett el érdekelni "komolyabban" szemceruza+gyöngyházfényű ajakápoló(de csak itthonra, suliban nem lehetett itthonra is heti 1x festettem ki magam kb), aztán pattanásos lettem először csak korrektor(7.ben kb) aztán alapozó(8.ban). amikor középsuliba kerültem akkor kezdtem el napi szinten kifesteni a szememet is. most 16 vagyok napi sminkem: alapozó, ha kell korrektor, egy pici bronzosító, szemhéjpúder, ajakápoló.
A szemöldököm 14éves korom körül szedtem ki először, de nem vészes akkor sem ha nincs kiszedve, van hogy hónapokig nem szedem ki. szerencsére szép szemöldököm van:)
Szemöldökömet 13 évesen pont szülinapi ajándék volt saját magamtól.:)
Sminkelni nem sminkelek semennyit,még szájfényt se.
Szerintem felesleges,bár évente 1-2x mikor koncertre megyünk:alapozó,korrektor,pirosító,spirál,cerka,rúzs,szájfény.De nem vakolatszerűen,természetesnek hat,csak ha több száz/ezer emberes társaságban vagyok akkor a pattanásaimat szeretem elfedni,de szerencsémre nem annyira durvák:)
Szval 14 mindkettő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!