Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttalvás felnőtt korban, hogy zajlott nálatok?
Én 19 éves vagyok (szűz) ő 34éves.
mire számítsak?
mit vigyek magammal,még sosem aludtam együtt senkivel.
Kedves Kérdező!
A te egyéni magánügyed, hogy ki a párod és hány éves. Ha őt szereted és őt választottad ki párodnak akkor legyetek boldogok! (de szerintem nem ez volt a kérdés)
Kérdésedre a válasz: ha már kiemelted, hogy szűz vagy és biztos vagy benne, hogy őt szereted és választod és persze tervben van, hogy "vele". Én szerintem mindenféleképpen óvszer lényeges, bár erre a srácnak kell gondolni de ha mégsem jó ha van nálad is.
Ha régóta ismered az jó, de ha nem akkor én biztos kicsit összeismerkednék vele jobban először, várnék még a szexel (én szerintem).
Sok sikert!
#12-es: nagyon igazad van, ugrik a nép a szűz-puncira és jönnek az agyas válaszok arról, hogy a 30 év feletti faszik perverzek, a 20 év alatti nők meg buták, mint a s.egg... :-)
Szerintem tökmindegy ki mikor mit csinál, semmi jelentősége sincs (mert úgyis utólag okos az ember), hiszen következmények nélküli, értékeket nélkülöző világban élünk! :-)
Persze tiltakozhattok ezellen, de azzal csak azt bizonyítjátok be, hogy a Ti agyatok eléggé korlátok közé van szorítva. Hiszen bármit megtehettek, maximum nem sikerül! :-)
10-es!
"apád lehetne"? 34-19=15 szóval szerinted 15 éves korban szokás gyereket vállalni?
És arra senki sem gondolt, hogy esetleg jó lesz neki, mert tapasztalt pasival van, aki vigyáz rá, hogy minél kellemesebb legyen neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!