Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek "megengedik", hogy együtt aludjunk?
21 éves vagy nem 14,bár elsőnek illene bemutatkoznia és utána jöhetne az "alvás" része,tehát nem ugyanazon a napon mindkettő.
Szerintem ennek ez a menete.
Én se aludtam ott első napon, kb 1 hónap múlva mutatott be, olyan 5-6 hete ismerhettem a barátnőmet. AZ első együtt alvások egyébként nálunk voltak.
Kicsit nehezen indult sok mindent takarhat, nem részletezted mi történt, de ha annyit mondasz áthívnád most hétvégén hozzátok, szeretnéd hogy megismerjen titeket, meg hogy itt legyetek kicsit kettesben szerintem megengednék.
De semmiképp se altasd ott, majd következő alkalommal, nem kell tényleg bemutatkozó napján ott aludni.
csak nem lesz neki 100 2hónapos kapcsolata, engem meg pont hogy felbaszna ha nem akarna bemutatni csak fél év után. Két hónap nem elég akkor mennyi? Bocsi nem mutatlak be mert mi van ha nem működik? pff...
Más városba él az ember a szüleitől oké, de ha velük akkor alap hogy bemutat 1-2 hónap elteltével
Hàt nem tudom... Nekem se volt 100 pasim, össz vissz 6. Ebből a csalàdom csak egyet, az utolsót, a férjemet ismeri. 5 hónap utàn mutattam be, amikor màr eljegyeztük egymàst. Édesanyàm is úgy gondolta, hogy nem kell minden pasit bemutatni akivel jàrok, mert minek? Csak azt akivel közös jövőt tervezünk. Èn is így gondoltam. Felesleges àtjàróhàzat csinàlni a szülői hàzból. Ha valaki ott él, még huszonéves kora elején.
Nekem ràért volna a bemutatàs egyébként... De akkor màr mindenki ràgta a fülem. :) Annak is örültem volna, ha a férjem pl nem 2 hét utàn mutatott volna be az anyjànak, csak épp úgy jött ki a lépés. Nekem ràért volna kb ugyanúgy 5 hónap, fél év utàn is. Nem volt létszükséglet, hogy minél hamarabb. Inkàbb kettőnkre koncentràltam az első időkben mintsem a csalàdi kötelező pofavizitre.
A te szüleid, mi elsö randin együtt aludtunk aminek már másfél éve és.köszönjük, azota is megvagyunk. Bár.mi nem is kértünk engedélyt, felnött emberek vagyunk.
A szüleid szerintem nem wngedik.üajd üeg, mert az ö házuk és kvázi idegen a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!