Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mástól van gyerekem, szerinte helytelen hogy együtt
vagyunk. Összeköltözzek vele így?
Figyelt kérdés
Sztori: 25 vagyok, van már egy előző kapcsolatomból egy kisfiam. A jelenlegi párommal 10 hónapja vagyunk együtt. Jól bánik a gyerekkel, ő is 25, úgy tűnik szereti, elfogadja. Lenne egy albérlet, dec 1-től költöznénk. Viszont ő mindig is, és most is felhozta , hogy szerinte nem helyes, hogy mi együtt vagyunk, és szerinte nekem a gyerek apja mellett lenne a helyem, nem pedig vele( az apja is ezt szajkózza neki..) szerintetek tényleg a gyerek apja mellett lenne a helyem?! Akivel mindig csak a vita volt màr? Összeköltöznétek egy ilyennel aki így vélekedik? Egyébként elmondása szerint szeret, érzem is, bár mostanában egyre több a vita, de én szeretnék esélyt adni hogy hátha egy családként jobb lenne. De nem értem minek van velem, ha szerinte nem helyes hogy együtt vagyunk..
"De nem értem minek van velem, ha szerinte nem helyes hogy együtt vagyunk.."
Miért nem kérdezed meg tőle?
2017. nov. 26. 16:22
2/15 anonim válasza:
Nem értem ezt az egész szituációt.
El kellene döntenie a férfinak mit akar.
Te nem akarsz exeddel az tény.
Az is tény hogy nem 2 féfi van a világon összesen valamivel több.
2017. nov. 26. 16:25
3/15 anonim válasza:
Nem költöznék vele így össze. Szinte elküld magától, hülye kifogásokkal. Nem ragaszkodik hozzád, menekülne, csak gyáva nyíltan megmondani.
2017. nov. 26. 16:26
4/15 anonim válasza:
4: vagy valamiféle lelkiismeretfurdalása van. Vagy ilyen a világnézete, hogy a gyereknek az apával van a helye, ha törik ha szakad.
2017. nov. 26. 16:53
5/15 anonim válasza:
O nem akar veletek csalad lenni, csak fosik eled allni.
2017. nov. 26. 17:09
6/15 anonim válasza:
Nem akar veled összeköltözni.
Semmim köze ehhez az exednek.
Ha nem jöttök ki a gyerek apjával, akkor miért lenne mellette a helyed?
2017. nov. 26. 17:28
7/15 A kérdező kommentje:
De azt mondja , hogy akarja az összeköltözést. Nyilvàn ha fosna, akkor mostmár hogy komolyabb tétje van( albérletfizetés, rezsi, összebútorozás, pakolászás) , megmondaná, mert változás készül..
2017. nov. 26. 17:29
8/15 anonim válasza:
"és szerinte nekem a gyerek apja mellett lenne a helyem, nem pedig vele" - ennel vilagosabban sosem fogja kimondani neked.
2017. nov. 26. 17:34
9/15 anonim válasza:
Milyen változás készül?
2017. nov. 26. 17:42
10/15 A kérdező kommentje:
Az összeköltözés. Irjátok páran hogy nem akar/nem mer. Akkor minek vág bele?
Nem kevés pénz, idő, energia egy összeköltözés. Semmiképp sem tudnám, ha akarnám sem (de nem akarom) kényszeríteni. A döntés az övé, ezért nem értem, hogy ezt mondja, hogy a gyerek apja mellett lenne a helyem, de közben teljesen be van sózva a közös lakástól, meg azt mondja hogy AKARJA. Akkor most mi van szerintetek?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!