Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vennetek ra egy baratnöt elettarsat, hogy zsiregetes celjabol sportoljon együtt a pasival rendszeres szabadidös programkent?
A problema nekem most nem aktualis, mert egyedül vagyok, de pl a munkatarsnöim nagy resze kezd ugy elhizni mint egy kismalac. Ha hasonlo problemaval talalkoznek biztosan mindent alkövetnek hogy ravegyem a hölgyemenyt valamiylen rendszresen mozgasra együtt. Gyakorlatilag mindegy miylenre csak egesse a zsirt minel jobban.
Kerdes hogy hogyan?
Mert uyge ilyenkor szokott jönni a kifogasok garmadaja...
", de pl a munkatarsnöim nagy resze kezd ugy elhizni mint egy kismalac"
Nem mindegy? Nem a te nőid, nem te fekszel le velük.
Amúgy a kérdésedre az a válasz, hogy eleve olyan nőt válassz magadnak (mert te még amúgy szingli vagy), aki figyel az étkezésre és az edzésre. Ha ezek nem maguktól jönnek, akkor nyögvenyelősen fog menni minden.
22/N
Először is az étkezésen sokkal nagyobb a hangsúly, mint a mozgáson. Ha plöttyedt, azon segít valamit a mozgás, ha hízik, akkor a diétával van baj.
Mellesleg honnan tudod, hogy ennek a képzeletbeli barátnődnek bejönne a közös ugrabugrálás? Lehet, hogy neki egyedül jobban menne.
Én mindig akkor hízok meg amikor boldogtalan vagyok. És értelem szerűen akkor tudok fogyni amikor rendben vagyok lelkileg. De nem sportolnék közösen a pasimmal, egyedül szeretek mozogni, és engem idegesítene, ha bele akarna szólni abba, hogy mit hogyan csináljak.
De te vagy a legidegesítőbb, mert neked nem is a barátnődről van szó, hanem idegen nőknek az életébe szeretnél bele avatkozni, képzeletben velük hadakozol, hogy kifogásokkal élnek stb...közben meg ez nem is a te problémád.
Ha lesz nőd szeresd, tisztelt, fogadd el és elégítsd ki rendesen. Ha boldog lesz és megkapja amire szüksége van, nem a csokiban fogja keresni a boldogsághormont...
Egyszerű. Amikor egy nő kijelenti, hogy dagadt és le akar fogyni, akkor támogatni kell, el kell látni tanáccsal. Mert szerintem ezt minden dagi nő érzi és tudja és el is mondja a párjának.
Rajtam csak 10 kiló felesleg volt, amikor elkezdtem nem jól érezni magam. Ezt sokszor mondtam a páromnak is. Eltűntek a szép vonásaim, megjelentek a hurkáim. Azt mondta ő így is szeret, de ha tényleg ennyire nem érzem jól magam a bőrömben, akkor tegyek azért, hogy máshogy legyen. Tettem, ő pedig azzal támogatott, hogy ugyanúgy étkezett, ahogy én. Egészségesen. Esténként együtt jártunk mozogni. Szerintem ez így iszonyat jó volt! Nehéz úgy figyelni ezekre a dolgokra, ha közben a párod tömi magába az egészségtelen cuccokat, neked meg csöpög rá a nyálad. Mi kiiktattunk itthonról minden ilyesmit és így működik.
"Nehéz úgy figyelni ezekre a dolgokra, ha közben a párod tömi magába az egészségtelen cuccokat, neked meg csöpög rá a nyálad"
Pedig a mértékletesség az igazi erő. Ha nincs itthon csoki, nem eszem, ez logika. Van itthon csoki, és nem zabálom meg azonnal, hanem csak kockánként? Az erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!