Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lát az ellenségének, miközben együtt vagyunk?
Ja, illetve állandóan az exét hallgatom, hogy az milyen volt meg miket csinált. Pedig elvileg már nem szereti, 1 éve nem beszélnek. Bár egyszer látott róla egy képet, mellette álltam, mondja, hogy "Jaj, itt van az én drágám." Jó, gúnyolódott, de drágázza, miközben megcsalta és qrvaként kezelte.
A féltékennyé tevés is megy néha, hiába nem annak mutatja, sokszor mondja, hogy megint írt xy és ezt-azt írta, ugye udvarolnak neki és közli. Mondjuk ez ma már ritka a sírós eset óta.
Már bocs, de ahogy olvastam ezeket az álom dolgokat, komolyan az volt az érzésem mintha egy óvodás naplóját olvasnám :D
Gondolom valóban nagyon fiatalok vagytok még. Te meg az ilyen álmokat minek mondod el, ha ennyire zokon veszi?
#3 Fura, ő is ezt mondta mikor sírt, hogy csak fogadjam el. Én elfogadom, mondtam, csinálja, ha akarja, beszélgessen a csávóval, meglátjuk ki lesz féltékeny, erre fel ő sírt emiatt, nem én.
#4 Ő álmodta ezt, nem én. Kértem, hogy ne írja le a rosszat, azért is megtette, nem a dedós téma a lényeg, hanem ez, hogy csak azért is oldalbaszúr, pedig kértem, hogy ne, még, ha csak egy álom leírásával is.
Nem vagyok benne biztos, hogy érted, mi az elfogadás.
Nem elviselés. Nem azt mondod, hogy jó elvisellek, bár nem tetszik aki vagy. Nem is az, hogy elvisellek, mert bár most nem tetszik ami vagy, de majd megjavulsz.
Az elfogadás az, hogy úgy szeretlek ahogy éppen vagy. Még akkor is, ha én máshogy csinálom a dolgaimat. Még akkor is ha nem értek egyet azzal amit csinálsz, nem érzek késztetést hogy megváltoztassalak, és nem vagy ettől kisebb a szememben.
Minden ember erre vágyik. Ekkor érzi magát szeretve.
Szerintem becsuletessegbol mondja el,ki mit ir neki. Nem akar atverni.
Te kellesz neki. Mas nem. Lehet,hogy magat akarja elotted fenyezni,h mutassa,h milyen kapos. Lehet,h nincs eleg onbizalma.
Az alom is: ha tenyleg meg akarna csalni,nem beszelne ilyenrol. De egyutterzesbol,nem kellene elmondania. Csak elso kapcsolatban tapasztalatlansagbol tul sok mindent elmondanak a masiknak es nem is gondolnak ra,hogy ezzel megbantjak.
Neked nincs onbizalmad. Dolgozz ezen. Amibol problemat csinalsz,az nem feltetlenul problema. Sportolj,kepezd magad. Legyel elegedett magaddal es az eleteddel.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!