Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak sokan együtt még mindig, ha nem megfelelő a kapcsolat?
Fiatal vagyok még, szóval nagy élettapasztalatot ne várjatok :) mostanában elkezdtem arra különösen figyelni, hogy a körülöttem hosszú ideje kapcsolatban élők közül (idősebbek inkább) alig akad 1-2 pár, akik szeretik egymást. Mindenkinél csak azt látom, hogy megy a szekálás, kb utálják egymást, de azért együtt élnek még mindig.
Csak az én környezetemben fordul elő ilyesmi? Valamint a fő kérdés, hogy miért lehet ez? Én úgy gondolom, hogy ha két ember "nem működik együtt jól", akkor inkább próbálkozzanak egyedül/mással. Élni egyedül is lehet, és talán még élvezetesebb is, mint olyannal, akit ki nem állhat az ember.
Köszi előre is!
Met nem mernek vagy nem akarnak lépni változtatni.
Sokak a gyerek-gyerekek miatt maradnak együtt,hogy ne csonka családban nőjön fel.
Egymás mellett élnek,közös a lakás,autó stb...stressz lenne a válás,így kényelmes.
Biztost bizonytalanra nem cserélnek.
Pasiknak megfelel ha biztos a háttér és csak eljárnak egy-egy légyottra,
Nőknél a férj keres jobban egyedül nem tudna olyan színvonalon élni stb....
Sajnos sok a boldogtalan ember,és sokan gyávák változtatni.-meg nem is egyszerű.
/N.
Számtalan oka lelhet:
1. Egy rakás ember kapcsolatfüggő, és inkább együtt van BÁRKIVEL, minthogy egyedül legyen. Azt hiszi, hogy ő ettől szeretett és sokat ér, közben meg csak hazudik magának meg mindenki másnak is.
2. Ha felnőttekről beszélünk, akkor sajnos ott közrejátszanak az anyagiak is: pl. együtt kivettek egy albérletet, együtt tudnák is fizetni a számlákat, de ha szétmennének, akkor egyedül már nem tudnák eltartani magukat. A szülőkhöz visszaköltözni meg derogál egyeseknek, szóval akkor már inkább "együtt maradnak". Sokszor csak szóban. A valóságban meg mindenki arra kalandozik, amerre csak lát.
3. Ha gyerek is van, az még inkább bonyolítja a dolgot... Szegény kölköt nyilván nem akarják stressznek kitenni, hogy anyuci, apuci válik, szétmegy, akármi... szóval játsszák otthon a mintaszülőt, közben meg félrekefél mindkettő, mert úgy kényelmes és egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!