Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy azért maradtatok együtt vkivel mert sajnáltátok volna elhagyni?
Lehet, hogy valójában szeretem? vagy csak mint egy barátot?
vagy miért lehet az h nem birom elhagyni?
mindig visszamegyek v győzköd és sikerrel h menjek vissza.
Ha már az elhagyás gondolata felmerült, és meg is lépted többször, akkor valószínűleg már nem szereted szerelemmel, de a ragaszkodás még tart.
Sajnálatból nem lennék együtt senkivel, illetve nem maradnék egy olyan kapcsolatban, ahol nem érzem biztosan, hogy vele akarok lenni (a jövőben is). Inkább fájjon a szakítás, de a másik fél, és mindenki megérdemli az őszinteséget, és azt a tiszteletet, hogy nem a sajnálat az indoka annak, hogy együtt van valakivel.
Volt barátnőm csinálta ezt az exével.
Aztán míg velem volt, rájött, hogy sajnálatból fogadta mindig vissza. Rájött a dolgokra míg mellettem volt. Felnyílt a szeme.
Aztán velem is ezt csinálta, bár ott mindig én basztam el a dolgokat, addig míg már betelt a pohár nála.
Nehéz volt neki kétezer esély után, nem adni új esélyt nekem.
Megszokás, kényelem, lustaság, és gyenge jellem...ez miat fogadod vissza mindig.
Igazából tartok attól is h mással se lenne jobb.
Ő megbízható, lehet rá számítani, nem hagy cserben, de sok a veszekedés és nincs már meg a szerelem, sokszor a bizalom se a sok veszekedés miatt :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!