Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érdemes így együtt maradni?
"Nem örülök már ha meglátom, nem igazán szeretem megcsókolni sem és a szex pedig unalmas."
Szerintem ez még jobban el fog fajulni, ha együtt maradtok - most még unalmas a szex, de idővel majd egyre ritkább lesz, aztán meg teljesen kiiktatódik az életetekből. Az elhidegülés kezdeti szakaszában jártok, szerintem ne meneteljetek ezen az úton tovább, még most szakítsatok.
A változás első sorban benned következett be. A barátod viselkedése egy dolog, de te hidegültél el, benned tört el valami, ami miatt már nem vágysz rá, ami miatt egyre inkább olyan, mintha egy idegen lenne.
Ülj le, gondold végig, hogy képes vagy e felszítani ismét a tüzet, hogy érdemes e, ha pedig a válasz az, hogy nem, benned végképp megszakadt valami, akkor mindkettőtök érdekében mondom, hogy mihamarább lépj, ne húzd egyikőtök idejét sem.
Lényegében ő az, aki még "erőlteti" a dolgot, nekem már mindegy..
Nem vagyok haragtartó, soha nem éreztem még így, lehet ezt hívják úgy, hogy kiábrándultság ..
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!