Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után érdemes lenne még vele együtt maradni?
A barátom őszintén elmondta nekem, hogy kipróbálta a drogot és többször nem tenné, de el szerette volna mondani mindenképpen.
Értékelem, hogy nem titkola el előlem, de túl sok helyről hallottam, hogy olyan nincs hogy csak egyszer kipróbálja és többször nem fordul elő, szóval ezért bizonytalanodtam el miatta.
és mikor próbálta ki? múlt hónapban vagy 2 évvel ezelőtt?
miért vagy ennyire hitetlen, hogy így kijelented, hogy "de túl sok helyről hallottam, hogy olyan nincs hogy csak egyszer kipróbálja és többször nem fordul elő,"?
Miért mások véleményére adsz?
Őszintén bevall neked valamit, mert megbízik benned, te meg rögtön mások véleményére adsz?
Én is kipróbáltam, igaz, semmi durvát. Egyszer. És soha többet. Egyáltalán nem is hiányzik, pedig nem voltam rosszul vagy ilyesmi.
Becsüld meg, rendes srác, őszinte.
Ne csinálj feszkót. Felesleges. Inkább csak bízz meg benne, megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!