Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy borderline személyiségzavaros emberrel együtt lenni, ha megpróbál eltaszítani magától? Egyáltalán érdemes kitartani mellette?
Nem!
Érzelmi zsarolás és terror (akár fizikai) lesz a fizettség a kitartásodért.
A lelki betegségek sokkal nagyobb gondot jelentenek egy párkapcsolatban mint a testi.
Előbb rendbe kéne magát tennie az illetőnek.
Titusztitusz:
Egy BPD-s ezt kihasználja és ellened fordítja, később pedig öngyilkossági kísérletig is fajulhat a dolog a részéről,ha nem azt kapja amit szeretne.
Hogy válaszoljak érdemben is:
Valószínűeg többek közt tesztel és figyeli meddig mehet el nálad az eltaszítással,mivel egy BPD-s szinte képtelen az egyedüllétre.
Titusztitusz:
Csak én nem látom,hol van az leírva a kérdésben amiről te beszélsz?
Ennyi erővel az én állításom ugyanúgy igaz lehet.
Miért ne próbálnák?
Rengeteg manipuláció és trükközés van a cselekedeteik mögött.
És ha azt mondom tapasztaltam ilyet,akkor megnyugszol és normális betűkkel is tudsz majd írni nem nyomatékosítva minden szavad?
Vicces miként értelmezitek a borderline szindrómás emberek cselekedeteit :D
Nagyon sok butaságot hordtatok össze,látszik mennyire nincs tapasztalatotok ilyen személyekkel. Vagy ha van is,nagyon félreértelmezitek a tetteik mozgatórugóit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!