Helytelen, hogy éjjel, magam mellé teszem és együtt alszunk?
Nappal nekem sem alszik sokat 7 hónapos múlt. Délelőtt fél órát, délután max 1-et. De mindig a saját ágyában altatom. Elejinte ő is akart itt feküdni velünk, aztán 5 hónapos korában nem bírtam az állandó forgolódását és nyűglődését áttetem a kiágyába (külön szobába). Akkor kezdett a tejem is fogyni, úgyhogy most már tápszert kap. Éjel 4-5 óra körül egyszer felkel lakmározik és alszik is tovább. Este8-tól reggel 8ig.
Szerintem szoktasd az ágyához, valami plüss állatkát tegyél mellé, hátha segít. Én régebben ha nem aludt hozzászorítottam a takaróját és már aludt is.
De viszont ha neked így jó ne hallgass másra, csak ami neked is jó. Sok sikert, jó babázást.
Én ugy tudom hogy nagyon fontos hogy a babának legyen saját helye ,ahol ő az úr!!
Aztán majd hozzászokik és nagyon nehéz leszoktatni!!
Legszívesebben én is a kisfiammal aludnék ,de nem lehet!!
üdv egy 6 hós baba anyukája
Szia!
Az én babóm (8.5 hós) egészen az első fog kibújásáig a saját ágyában aludt. Akkor engedtem neki, magam mellé vettem, mert már egy hete egyikőnk sem aludt, de később rájöttem, hogy ezen változtatni kell, mert már "ledúrt" engem is az ágyról. Végül úgy oldottuk meg, hogy a kiságy egyik oldalát levettük, és az ágyamhoz toltuk. Így végül együtt is alszunk meg nem is. Én közvetlenül a kiságy mellett alszok, de ő meg csak a kiságyban. Nem zavarjuk egymást a pihenésben!
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!