Van, aki együtt alszik fél évnél kisebb kisbabájával?
Miért rontanád el?:)
Az én fiam 13 hónapos, este letesszük az ágyba, aztán az éjjeli első ébredés alkalmával nálunk köt ki, és tulajdonképpen ott alszik végig:)Én i szeretem a szuszogását:)
persze sokan fogják írni, hogy elrontod, de szerintem nem.Mi is sokat aludtunk szüleinknél, mégis leszoktunk róla:)Sokszor kell ez nekik, biztonságban érzik magukat:)
15 hónapos fiam velem alszik születésétől kezdve (a kiságyában alszik el, de amikor ébred cicizni, odaveszem magam mellé), hároméves nővére soha nem aludt a kiságyában, aztán másfél évesen maga kérte a saját ágyát, azóta abban alszik. Soha nem bántam meg. Imádok velük aludni és az se mellékes, hogy éjjel nem kell fölkelnem szoptatni, önkiszolgálás van. :-)
Harmadikat várom, ő is mellettem alvós lesz tutira. :-)
Az első írós hetekben rendszeresen magunk közé vettük, imádtam, hogy ott alszik köztünk.:) Most 7 hónapos, már hónapok óta egyedül alszik a kiságyban, magától alszik el, ő "kérte" így, előtte pedig mindig csak ringatva aludt el.
Ha igényelné, most is behoznám az ágyunkba, nincs ezzel semmi baj.:) Néha amikor hajnal 4-kor már kukorékol (nem sír, csak már elég volt az alvás, gagyarászik, játszik), akkor bepróbálkozom, hátha az ágyunkban továbbaludna - de rögtön hasrafordul, felül, kúszik-mászik, mi pedig rohanhatunk utána, hogy ne guruljon le az ágyról...:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!