Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nektek elfogyna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek elfogyna a türelmetek?

Figyelt kérdés

Két hete ismerkedek egy férfival, randiztunk, voltunk egymásnál vacsoràzni, filmezni. Ilyenkor együttalvás is volt, pár heves csók, de semmi több. Elmondtam neki hogy egyenlőre nem is lesz, viszont nem indokoltam meg. Szeretném megismerni, és várni amíg kicsit komolyabbra fordul a dolog.

Ennek ellenére továbbra is próbálkozik, és úgy látom, mintha csalódott lenne, hogy tegnap se, tegnapelőtt se történt semmi.

Elhívott magához, hogy aludjak ott, viszont én még mindig várnék a szexszel. ha odamegyek, biztosan megint elindul a dolog, és nekem olyan kellemetlen félúton behúzni a kéziféket.

Férfiak, nektek ettől elfogyna a türelmetek a nő iránt?

21L, 28 F

2018. febr. 3. 10:47
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
76%

Én nő vagyok de ezzel nem szórakoznék. Vagy akarom vagy nem. Ha nem, akkor nincs ottalvás meg tipitapi, csak sima randik, csókolózás.

De ha már ott vagy az ágyában, és mégis nemet mondasz, az szerintem elég gáz. Én csak akkor aludtam ott ha már akartam a többet.

Szerintem gyorsan ki fogja adni az utadat. Volt itt pár napja egy nagyon hasonló kérdés ott is ezen agyalt a lány hogy vajon ő rontotta e el. (Dettó ugyanez, együttalvás, csók, taper, és no szex, erre a pasi kirakta)

2018. febr. 3. 10:56
 2/31 anonim ***** válasza:
85%
Egyet értek az elsővel
2018. febr. 3. 11:05
 3/31 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell együttaludni, ha nem akarsz lefeküdni vele.
2018. febr. 3. 11:11
 4/31 anonim ***** válasza:
30%
Azonnal hagynod kell, hogy megbsszon, a férfiak nem várnak. Ha bőgve is, de hagyd, hogy megdugjon.
2018. febr. 3. 11:16
 5/31 anonim ***** válasza:
74%
Minek aludtok együtt ha még nem tartotok ott? Ezt a kivárom dolgot sosem értettem. Ha van vonzalom, minek húzod az agyát. Ha akar tőled valamit utána is ugyan úgy keres. Ha meg nem akar, akkor húzzátok csak az időt, megdönt aztán lelép te meg rossz esetben addigra, már beleszerettél.
2018. febr. 3. 11:16
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig egyáltalán nem gáz, ha ott mondod meg neki, hogy te ezt még nem szeretnéd, mert előre megmondtad, hogy egy ideig te még várnál ezzel.Viszont jobban tisztáznám vele dolgot és igenis elmondanám az indokaimat, hogy felfogja és azt is, hogy körülbelül mennyi időre számítson. És tisztázzátok azt is, hogy neki így is rendben van-e az ottalvás, tekintve, hogy ő mindig kívánja veled a szexet de sosem kapja meg, vagy akkor addig ezzel is vártok még. Szerintem a petting abszolút lehet része az ismerkedésnek, de tényleg el kell mondanotok, hogy mut vártok ettől az egésztől.

Ha nem indiszkrét a kérdés, voltál már együtt valakivel?

2018. febr. 3. 11:30
 7/31 A kérdező kommentje:

Igen, persze. Volt egy 2 éves kapcsolatom, és azon kívül volt már arra is példa, hogy fejetlenül ágyba bújtam valakivel.

Utóbbiból igyekszem levonni a tanulságot, nem kalandot keresek

2018. febr. 3. 11:36
 8/31 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki pontozgat, én mindenkinek nyomtam a zöld kezet, választól függetlenül.

Érdekelne a kor és a nem is, hogy tudjam, többnyire melyik nézőpontot takarja az adott válasz.

Köszönöm mindenkinek :-)

2018. febr. 3. 11:38
 9/31 anonim ***** válasza:
70%

Ha nem vagy szűz akkor főleg miért húzod ennyire?

Amúgy nem attól függ a folytatás hogy mennyi ideig húzod a dolgot, első randin szexből is lehet több éves kapcsolat, mintahogy a fél évig húzott is leléphet 2 alkalmom után.

Ez tapasztalat. Ha te is akarod akkor nincs értelme a felesleges köröknek. Csak ha bizonytalan vagy. De akkor meg ne aludj ott, max külön szobában...

2018. febr. 3. 11:41
 10/31 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a kérdező azért húzza ennyi ideig, mert rájött az egyéjszakás kalandjaiból, hogy neki nem pálya az érezelemmentes szex csak úgy akárkivel, és bár ezt a srácot már ismeri egy ideje, még nem alakultak ki azok az érzelmek, amik ehhez kellenek, és szerintem ez abszolút pozitív, hogy tudja, hogy mit szeretne és tartja magát hozzá.

Ugyanez van velem is. Még ha komolyabbra is terveznék valakivel, az előzetes tapasztalataim alapján nem feküdnék le vele két hét után. Szeretném érezni enékül is a kötődést. 19 éves vagyok.

2018. febr. 3. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!