Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek elfogyna a türelmetek?
Két hete ismerkedek egy férfival, randiztunk, voltunk egymásnál vacsoràzni, filmezni. Ilyenkor együttalvás is volt, pár heves csók, de semmi több. Elmondtam neki hogy egyenlőre nem is lesz, viszont nem indokoltam meg. Szeretném megismerni, és várni amíg kicsit komolyabbra fordul a dolog.
Ennek ellenére továbbra is próbálkozik, és úgy látom, mintha csalódott lenne, hogy tegnap se, tegnapelőtt se történt semmi.
Elhívott magához, hogy aludjak ott, viszont én még mindig várnék a szexszel. ha odamegyek, biztosan megint elindul a dolog, és nekem olyan kellemetlen félúton behúzni a kéziféket.
Férfiak, nektek ettől elfogyna a türelmetek a nő iránt?
21L, 28 F
10-es, teljesen egyetértek veled, nagyon jól megfogalmaztad.
A kérdésem arra irányul, hogy ez a fajta hozzáállás mennyire elfogadható a férfiak részéről.
Én a helyedben már akkor leszögezném, hogy nem akarok többet az alvásnál, mikor áthív magához. Így övé a döntés joga, visszaléphet, vagy ugyanúgy kérheti, hogy aludj ott.
De mikor már fel van húzva szerencsétlen a tapitól és a heves csóktol, akkor azért elég xarul veszi ki magát, hogy "behúzod a kéziféket". Fektesd le a feltételeket, így nem lesz sértődés, mert tudja mire készülhet és te sem koppant akkorát, ha kiadja az utad.
Azért, mert részt vesz ilyen bohóckodásban veled, és nem látja, hogy semmire se vezet. Egy férfi számon kérne, hogy miért játszol vele és hogy dönts el, mit akarsz. Ha ennél kiábrándultabb vagy érdektelenebb az irányodban, akkor meg szó nélkül keresne egy másik nőt, aki elég érett ehhez.
A 10-es hozzászólóval egyetemben még ennyit sem értetek, hogy férfi szemszögből pont ez a legrosszabb kombináció. Erre nem kéne büszkének lennetek, hogy előtte több pasinak is első este széttettétek a lábatok, ő viszont várjon rátok a kötődésig. Ilyet senki sem akar magának!
16-os, en ertem a fajdalmadat, de a duhod miatt csusztatsz es nem tudsz igazi tanacsot adni. Miert mondod h mindenki, amikor egyrol volt szo, ami nem volt kielegito es nem akarja megismetelni? Elete vegeig csinalja ugy, ahogy nem tetszik neki? Egyszeruen nem eloremutato, amit mondasz neki, csak egy duhonges.
Kerdezo, szerintem is az a kulcs, hogy ne huzd fel es ne menet kozben allitsd ot le. En ateltem ezt a masik oldalrol es nagyon szar erzes, hogy teged szetfeszit a vagy es nem lehet. Legyel oszinte es ugy talald ezt, hogy kozben erezteted vele hogy tetszik neked, vonzonak tartod, ne csak egyszeru diplomatikus tajekoztatas legyen.
Nem az a lenyeg, hogy a ferfiaknak mi tetszik, mert egy kettosseg van bennuk, amit igazabol ok is megszenvednek: szeretik a szexet, de a verbo lanyokat megvetik, emiatt barmit csinalsz ugyis hibas leszel. Ha lefekszel veluk azert, ha nem akkor meg azert. Nincs egyetlen jo modszer, szabaly, hanem erdekek vannak. A ferfi valaszolok aszerint itelnek el vagy magasztalnak fel, hogy mik az o szemelyes vagyaik, serelmeik. Ezert mindig az adott ferfira koncentralj, ne valami altalanos szabalyra. Probald magad a masik helyebe kepzelni es akkor rogton tudni fogod mit kell tenned.
18
Nagyon hasznos volt a válaszod, köszönöm. :-)
Nekem nőként elfogyna, akkor nem kell ottaldni, meg húzni az agyát, ha még váratod meddig? Hónapokig?!
És azt hiszed, attól változni fog bármi is? Ha csak dugásra kellesz neki, kivárja, nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!