Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 1 hónap "együttalvás" nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónap "együttalvás" nélkül mialatt a férjem szüleinél leszünk? Jogos a felháborodás?

Figyelt kérdés

Pár hónapos házasok vagyunk és férjem 1 hónapon keresztül szeretné a családját meglátogatni.

Mondtam, hogy amíg ott leszünk, nem szeretnék vele lefeküdni, mert ott vannak a szülei, 4 tesója + 2 gyerek, akik még hajnal 2kor sem alszanak, és nekem így kellemetlen lenne, hogy a szomszéd szobában beszélget a családja mialatt mi szeretkezünk.

Férjem nagyon felháborodott, szerintem nem jogosan.

2018. ápr. 3. 13:32
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
30%
Jogos, te egybites troll.
2018. ápr. 3. 14:21
 12/35 anonim ***** válasza:
79%

Miért érzem úgy, hogy igazából ezzel akarod kifejezni nem tetszésedet az iránt, hogy 1 hónapon keresztül a párod családjánál fogtok aludni?!

Szerintem nem jogos a felháborodásod, hanem ezt meg kell beszélni és kompromisszumot kötni, hogy mindkettőtöknek jó legyen.

2018. ápr. 3. 14:24
 13/35 anonim ***** válasza:
74%
Elmentek kocsival valami ritkàn járt helyre, aztán a kocsiban jól mgbasz. A többi csak kifogás...
2018. ápr. 3. 14:32
 14/35 anonim ***** válasza:
86%
Tök egyszerű. Nem lesztek nonstop egy hónapig a rokonoknál. Egyáltalán mit akartok ti ott egy egész hónapig??
2018. ápr. 3. 14:32
 15/35 anonim ***** válasza:
82%

Jogos.

Mikor otthon éltem a szüleimnél akkor is éltünk nemi életet a párommal...attól miért ne?

2018. ápr. 3. 14:34
 16/35 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem jogos, ahogy valaki írta, mindent meg lehet oldani. Ha annyira akar baszni, ne lógjatok egy hónapig a rokonokon. Ezek szerint nem akar annyira baszni.
2018. ápr. 3. 15:19
 17/35 anonim ***** válasza:
62%
Egyedül leszek a válaszommal ugy látom de az engem is eléggé zavarna ha a másik szobában jol hallhatoan cseveresznek, mikozben mi a halban szeretkszunk....nekem ehhez nyugalom es ateles kell, de aki csak szimpla megd...ra vagyik annak nyilvan jo igy is...
2018. ápr. 3. 16:02
 18/35 anonim ***** válasza:
50%
Valamelyik nagy tudású barom írta itt, hogy : Ne csodálkozz ha esetleg emiatt majd megcsal stbstb. Szép is lenne .. Akkor aztán nagyon szeretheti... De persze a pasiknak a legfontosabb dolog a b****s..
2018. ápr. 3. 16:08
 19/35 anonim ***** válasza:
74%

Nyilván egyik véglet felé sem kell elmenni.

1 hónap valóban sok a rokonoknál, rövidebb kellene.

De pl. 2 hét alatt is lehet néhányszor szeretkezni... óvatosan, nem kell közben kiabálni, és izgalmas lesz.

Amúgy a lepontozók itt is elindultak - de vajon mi az ő véleményük? Meg fogjuk tudni, vagy csak lehúzni jöttek ide?

2018. ápr. 3. 16:13
 20/35 anonim ***** válasza:
27%

ti miből éltek, már bocs?

nagyon jól mehet nektek, ha 1 teljes hónapig rokonlátogattok.

amúgy én sosem bírtam az ilyen szexmániás faszikat, akiknek a baszás ennyire centrális kérdés, és nem tudják szublimálni a vágyaikat 4 hétig sem.

ha egyszer börtönbe kerülne a kedves férjed néhány évre vagy évtizedre, mit csinálna?

2018. ápr. 3. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!