Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap "együttalvás" nélkül mialatt a férjem szüleinél leszünk? Jogos a felháborodás?
Pár hónapos házasok vagyunk és férjem 1 hónapon keresztül szeretné a családját meglátogatni.
Mondtam, hogy amíg ott leszünk, nem szeretnék vele lefeküdni, mert ott vannak a szülei, 4 tesója + 2 gyerek, akik még hajnal 2kor sem alszanak, és nekem így kellemetlen lenne, hogy a szomszéd szobában beszélget a családja mialatt mi szeretkezünk.
Férjem nagyon felháborodott, szerintem nem jogosan.
Miért érzem úgy, hogy igazából ezzel akarod kifejezni nem tetszésedet az iránt, hogy 1 hónapon keresztül a párod családjánál fogtok aludni?!
Szerintem nem jogos a felháborodásod, hanem ezt meg kell beszélni és kompromisszumot kötni, hogy mindkettőtöknek jó legyen.
Jogos.
Mikor otthon éltem a szüleimnél akkor is éltünk nemi életet a párommal...attól miért ne?
Nyilván egyik véglet felé sem kell elmenni.
1 hónap valóban sok a rokonoknál, rövidebb kellene.
De pl. 2 hét alatt is lehet néhányszor szeretkezni... óvatosan, nem kell közben kiabálni, és izgalmas lesz.
Amúgy a lepontozók itt is elindultak - de vajon mi az ő véleményük? Meg fogjuk tudni, vagy csak lehúzni jöttek ide?
ti miből éltek, már bocs?
nagyon jól mehet nektek, ha 1 teljes hónapig rokonlátogattok.
amúgy én sosem bírtam az ilyen szexmániás faszikat, akiknek a baszás ennyire centrális kérdés, és nem tudják szublimálni a vágyaikat 4 hétig sem.
ha egyszer börtönbe kerülne a kedves férjed néhány évre vagy évtizedre, mit csinálna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!