Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolerálnád a férjed tanulmányait?
Mit sürgeted?
Mire nyugdíjba megy, talán meg is lesz a diplomája. Türelmetlen vagy.
39: már a férje
csak együttélnek
Amugy ameg férjed egy élösködö kitartott ph.asz.
Ez van, de neked nem..rhadt ciki beszélgetni másoknak rola? Nekem az lenne, ha ilyen életképtelen kis idiotával jöttem volna össze.
Nem házasodnék össze senkivel aki nem fejezte be a tanulmányait és kezdett el főállásban dolgozni. Félreértés ne essék, párommal mindketten tanulunk még, és remekül megvagyunk, imádom szeretem, jövőre tervezünk összeköltözni, de megbeszéltük hogy a mi sorrendünkben először költözés, aztán diploma és a munka jön, és csak utána lánykérés, esküvő.
Lehet, sokakat zavarna hogy így 7-8 évig csak "járogatni fogunk" de engem sokkal jobban bántana ha 22 évesen anyámék pénzén, albérletbe, diákmunkára házasodnánk eltartottakként. Szerintem a házassághoz nem csak jogilag kell felnőttnek lenni hanem valóban a felnőttek életét kell élni, amihez hozzátartozik a teljes munkaidő és az anyagi függetlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!