Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolerálnád a férjed tanulmányait?
Az zavar, hogy nem dolgozik vagy az, hogy még mindig egyetemre jár?
Engem leginkább az zavarna, hogy egy here.
Attól függ, hogy miért jár 10 éve egyetemre, illetve mellette dolgozik-e.
A bátyám pl 8-9 év alatt szerezte meg a diplomáit (BA és MA diploma) azért, mert 1,5 év után kialakult neki egy súlyos betegség, amik miatt csúszott (nem tudott eleget tanulni), majd több műtét miatt 2-3 félévet passziváltatnia kellett. Az igaz, hogy azért ő a mesterképzés 2 évéből 1,5-öt már főállásban dolgozott mellette.
Tehát nem mindegy, hogy nyomós okkal végzi ilyen sokáig az egyetemet, vagy csak azért, mert lusta. Ha lustaságból tartana itt, és még mindig nincs kilátásban 1 éven belül a diploma, engem eléggé zavarna a dolog.
Inkább az a gáz,hogy here és nem dolgozik.
Az ilyen nem férfi hanem egy kisfiú még aki nem nőt fel.
Én is 10 év alatt fejeztem a BSc-t igen ám csak,hogy már 8 éve dolgozok és senior szintűá fejlesztő vagyok,és most fejezem be a BSc-t teljesen megyek tovább meló mellett MSc-re de hogy ne dolgozzak és úgy éljek,a férfiasság megbecstelenítése.
Csodálkozom,hogy hozzá mentél más már ennyi idősen házat kocsit vesz sőt már vezetőként dolgozik egy nagy multinál céges verdával.
Én a helyedbe nem mentem volna hozzá ha nő lettem volna.
30F
8-as honnan veszed ne haragudj, hogy nincs kocsija, háza?
Már az egyetem elkezdésekor kocsival járt előadásra :-)
Na mindegy..ettől független értem mit mondasz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!