Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lusta, cel nelkuli de jo ferj, vagy aktiv, tervekkel teli szereto?
Mivel ide zomeben tinik es huszonevesek irnak eleg nehez a valaszaikat komolyan venni rohoges nelkul, azert megis kiirom a kerdest, hatha:-))
Szoval van a ferj aki mindenben szuper kiveve azt h nem akar kimoccanni a hazbol (munkan kivul), nem szeret programokat csinalni, se cel se semmi. Nem nihilista, sot iszonyu sikeres a melojaban de azon kivul h elmegy dolgozni es lehuppan a kanapera nincsenek tervei.
Nem akar mas orszagokban elni, kiprobalni uj dolgokat, es tenyleg nem lehet kirobbantani a kis buborekjabol;-))Egyebkent szuper ferj, szeretjuk egymast...csak Az elet vele elore prognosztizalhato azaz: Netflix and chill.
A szereto ennek tokeletes ellentete, imad o is jonni menni, sportol aktivan mint en, gyereket is szeretne es szerelmes belem (mondjuk a ferjem is) a szex vele pedig egy mas dimenzio.
Mindenki azt mondta h dobbantsak a szeretovel de a helyzet Az, h en baromira szeretem a ferjem. Tudom, ez egy total paradoxon, de igy van es eszembe sincs elhagyni. I mondta hogyha lenne szeretom Az fajna neki de ezert nem Dobna el a hazassagunkat-ahogy en sem.
Szeretem a szeretomet, imadok vele lenni De a ferjemet jobban szeretem, viszont ha maradok akkor az elet elmegy mellettem, ha viszont a szeretot valasztom (aki Egyebkent fantasztikus pasi csakugy mint a ferjem) akkor a ferjem hianyozna.
Na jó, sztem ezen meg elfilozom nincs idohatar leszamitva azt h a szeretom nagyon szeretne iden gyereket es osszehazasodni:-)))))
36 N ferj 47 szereto 43

Őszintén? Nekem egyik sem kellene. A férj azért nem, mert unalmas, szeretőt pedig elvből nem tartanék.
Forever alone.

Bár én simán kibírtam röhögés nélkül, mégsem igazán lehet komolyan venni egy ilyen kérdést, ahol egy elkényeztetett pitsa nem tudja melyik phaszba üljön bele.
Szánalmas.

Koszi mindenkinek a valaszokat, jo volt megsimerni kivulallok velemenyet leven errol a dologrol nem igazan tudok a kornyezetembol beszelni.
Szerencsere nincs dontes kenyszer, es mindket verzionak megvan a maga elonye es hatranya.
Sokan nem igazan ertik, pontosabban nem tudjak elkepzelni h lehet valakit ugy is szeretni h megcsalod. En azert vagyok ilyen szabad, onfeledt es boldog ember mert a ferjem azza tesz es mellette lehetek az aki vagyok. Mindennap bokol, dicser, kimutatja h szeret, ha sirok megvigasztal, es vigyaz ram. Sok ember siman eldob egy ilyen kapcsolatot mert nincs szex, vagy mert a szeretoben tobb perspektiva van....nekem ehhez ido kell, masreszt telleg szeretem.
A fiatalabb pasik kapasbol nem erdekelnek csak a nalam idosebbek, de ez sosem volt problema leven a ferjeim, volt pasijaim nem egy generacioval idosebbek, 10 ev korlulonbseg pedig (szamomra) idealis.
A gyerek kerdest egyelore hanyagolom, csak ezt a dolgot viszont a szeretom szeretne nagyon, szoval komplikalt dolgok ezek es jo dontes szimplan nincs;-)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!