Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem túl elhamarkodott döntés?
Van egy barátnőm aki most ment férjhez a hétvégén. De úgy hogy a barátjával 2017 július eleje óta vannak együtt. Ez nem túl gyors tempó?? Örülök neki hogy boldog meg minden de ezek a hirtelen felindulásból kötött házasságok ki is tartanak? Mármint ennyi idő alatt maximum a rózsaszín ködöt látni.. :/
Nekem 2017 június óta van párom és úgy érzem ő az akivel élni akarok de iszonyu korainak érezném ha azt mondaná házasodjunk össze.
Ti hogy gondoljátok?
30: Döntsd el te??? Hát ezen azért fennakadtam rendesen. Mi az hogy döntsd el te?! Hát ő rajta is múlik. Ezek szerint neki mindegy.. De próbálja rád kenni hogy te dönts ne neki keljen.. Hát elég gyáva és gerinctelen alak. Ez esetben egyértelmű ha nem kívánod folytatni, jól teszed. Ne is hagyd magad. Erős vagy és szépen helyre fog jönni minden. De szerinem fog ő majd keresni később, rajon hogy mit csinált. De ne engedj neki.
Sok sikert és kitartást!!
Mi tavkapcsolatban voltunk es osszesen 3 honap volt amit fizikailag is egyutt toltottunk. De amugy minden nap beszeltunk neten de o masik orszagban lakott, draga volt a repulojegy igy nagy nehezen megtudtam latogatni 2 hetre. Akkor talalkoztunk eloszor es utana jottunk ossze. Mivel nem EUs orszagban lakott ezert nem mukodik az h csak odakoltozok es egyuttelunk vagy o koltozik hozzam. Akarki is koltozik a masikhoz, vizum kell ebben az esetben. Mivel minden talalkozas utan sirva valtunk el igy egyertelmu volt h osszehazasodunk es egyutt fogunk elni.
Vizumot intezett nekem es kikoltoztem hozza, majd felesegul vettem.
Akkor is elvettem volna ha mas uton szerzek vizumot vagy o szerez vizumot magyarorszagra.
Azt gondolom, nem ezen múlik. Nekünk is volt aki károgott, hogy nagyon korai a házasság, és 1-2 éven belül úgyis el fogunk válni. Amúgy 1,5 év után történt 25-22 évesek voltunk, halál szerelmesek, ahogy most is:). De nem foglalkoztunk vele ki mit mond.
Megtettük, mert így éreztük jónak. Azóta még csak 6 év telt el, de ma is így csinálnánk. Együtt éljük le az életünket.:) Anno egyébként 1 hónap után kérte meg a kezem, és boldogan mondtam igent, mert egyszerűen éreztem, hogy ő az igazi, ahogy ő is ezt érezte velem kapcsolatban, annyira egymásra hangolódtunk.
Ismerek olyat aki 8 év után házasodott, majd rá 1 évre el is váltak. A kapcsolat hossza házasság előtt, alapvetően nem jelent semmit.
Ha akarjátok, megismerhetitek egymást hetek alatt jobban, mint más párok 2-3 év alatt. Ha nem adjátok önmagatokat, és nem vagytok őszinték, évek alatt sem juttok el arra a szintre amire kellene ahhoz, hogy a házasság tartós maradjon. A kapcsolat minősége az igazán fontos.
15
Nem akar mindenki nagy puccparádé esküvőt. Ha nem, akkor nem tart sokáig megszervezni egy szolidabbat. Nekünk pici , szűk családi-baráti körben volt, étteremmel, ebéddel, tortákkal. Augusztus elején 1. dolgunk volt időpontot kérni december elejére. Egy hónapon belül lebeszéltünk mindent mindenkivel mindenhol, ami és aki kellett hozzá, a maradék idő csak várakozás volt. Aztán az esküvő előtti nap még elvitettük a tortákat az étterembe, és másnap már csak összeházasodtunk. Nem volt nagy cucc a szervezés. Persze attól függ ki mekkora esküvőt akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!