Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírjam neki az érzéseimet vagy elhamarkodott döntés lenne?
Megismertem egy fiút a munkahelyemen. Elsőre megfogott a külseje, de akkor még nem figyeltem annyira rá. Majd elkezdtem megismerni a személyiségét is és pont olyan, amire vágyom, szinte évek óta ilyen pasiról "álmodoztam" és most élőben találkozok egy ilyennel, ez nekem hihetetlen. Annyira elkezdtem vágyni rá, hogy szinte már keserűen sóvárgok utána, annyira jó lenne jobban megismerni.
Ritkán vagyunk egy helyre beosztva, meg kicsit félénk is vagyok és ő is, arra gondoltam leírnám neki az érzéseimet, hogy nagyon tetszik és meg szeretném ismerni jobban. De nem tudom mi lenne ebből, félek hogy leégetném magam vagy utána kerülne, szerintem általában az ilyenek nem szoktak jól elsülni.. én annyira vágyom rá, másra nem is tudok gondolni és nem is tudom mit tegyek, most biztos gyerekesnek és naívnak gondoltok, de még sosem éreztem ilyet...... 22/N
biztos nincs barátnője?
hogyan viselkedik veled? szerinted van esélyed? :)
24F
Átlagosan. De még nem nagyon beszélt velem, talán a nevemet tudja. A személyiségét csak "külső szemlélőként" ismertem meg, plusz amit mások mondtak róla meg amit látok. Úgyhogy nemtudom milyen véleménye lehet rólam :(
Mondjuk egyszer voltam vele és akkor picit zavarban volt
szerintem még várj vele, kicsit próbálj személyesen ismerkedni vele
24F
Nagyon érdekes! Éppen az imént posztoltam ki én is egy nagyon hasonló kérdést! :D
Én azonban jobban megismerkednék vele, és amikor már laza beszélgető-viszonyba lesztek, utalj rá egy kicsit konkrétan. Vagyis mondd meg neki hogy mit érzel. A facebook-on írogatni addig nem tanácsos, amíg nem ismeritek egymást rendesen.
44/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!