Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem túl elhamarkodott döntés?
Van egy barátnőm aki most ment férjhez a hétvégén. De úgy hogy a barátjával 2017 július eleje óta vannak együtt. Ez nem túl gyors tempó?? Örülök neki hogy boldog meg minden de ezek a hirtelen felindulásból kötött házasságok ki is tartanak? Mármint ennyi idő alatt maximum a rózsaszín ködöt látni.. :/
Nekem 2017 június óta van párom és úgy érzem ő az akivel élni akarok de iszonyu korainak érezném ha azt mondaná házasodjunk össze.
Ti hogy gondoljátok?
Az én egyik ismerősöm 5 év után házasodott, kb 3 éve már együtt is éltek. Alig telt el fél év, elváltak...
Szerintem nem lehet időhöz kötni egy kapcsolat komolyságát. Kívülállóként pedig pláne.
Engem ilyen rövid időnél az foglalkoztatna, hogy hogy a csudába tudták ilyen gyorsan megszervezni? :)
Ha nem pici faluról beszélünk, azért az időpontkérés sem ennyire egyszerű, ha meg lagzit is akarnak, akkor aztán pláne...
Egyébként nekem is korai lenne, de nem vagyunk egyformák.
Kicsit nagyobb távlatban: nekem pl másfél-két év bőségesen elég arra, hogy ezt eldöntsem, de van olyan ismerősöm, aki 4-5 év kapcsolatot meg legalább egy év együttélést akar ilyen döntés előtt.
Pedig mi nem húsz évesek vagyunk. :)
Elsülhet jól is, rosszul is. Majd kiderül. :)
Vallásosak? és várnak a szexszel?
lehet azért
"Engem ilyen rövid időnél az foglalkoztatna, hogy hogy a csudába tudták ilyen gyorsan megszervezni? :) "
Nem feltétlen akar mindenki nagy felhajtást, az anyakönyvi hivatalba bejelentkezni nem tart sokáig és egy étterembe elmenni a legközelebbi családtagokkal (két-két szülö meg esetleg 2-2 testvér házastárssal - öszsesen 14 fö a fiatalokkal együtt) meg nem probléma.
#19 Kb másfél-két hónapja jártam hivatalban, más ügyben. Volt ott egy srác, szíve vágya volt, hogy még idén összeházasodjanak a friss menyasszonyával. Neki jó lett volna hétköznap, ingyen, minden nélkül, szóval tényleg nem akart semmi extrát, "nagy felhajtást", ahogy írod. Mondta, hogy nem is tudom, hány helyet járt végig, és egyszerűen nem. Nincsenek már időpontok. Farmeros-tornacipős esküvőre sem. Szegény totál ki volt bukva.
Nem véletlenül fogalmaztam úgy, ahogy, a lagzit "pláne" dologként írtam. Vidéken megy, persze, sógórnőmék is másfél hónap alatt szerveztek esküvőt, de ők egy 800 fős faluban, ahol nyilván nincs napi X házasságkötés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!