Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ez nem túl elhamarkodott döntés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem túl elhamarkodott döntés?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm aki most ment férjhez a hétvégén. De úgy hogy a barátjával 2017 július eleje óta vannak együtt. Ez nem túl gyors tempó?? Örülök neki hogy boldog meg minden de ezek a hirtelen felindulásból kötött házasságok ki is tartanak? Mármint ennyi idő alatt maximum a rózsaszín ködöt látni.. :/

Nekem 2017 június óta van párom és úgy érzem ő az akivel élni akarok de iszonyu korainak érezném ha azt mondaná házasodjunk össze.

Ti hogy gondoljátok?

2017. nov. 23. 07:10
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
36%
A problémák, összeférhetetlenségek csak 2-3-4 év múlva fognak kijönni. Addig nem szabad senkivel összeházasodni, amíg nem éltetek együtt és nem láttad a legrosszabb oldalát. Ez persze nem az évek számán múlik, de mindenképp időbe telik. Én bedobok a kasszába egy 10est, hogy pár éven belül egymás nevére se fognak emlékezni.
2017. nov. 23. 11:40
 22/36 anonim ***** válasza:
69%
Lehet romantikázni de azért valljuk be... manapság nem divat ilyen fiatalon egyből összeházasodni és együtt is maradni. Lehet régen sok ilyen volt de manapság :/
2017. nov. 23. 11:55
 23/36 A kérdező kommentje:

Kis településen volt, egy kis kultúrházban :) nem sok emberrel. Szóval így volt időpont.

Hát nem tudom én is úgy vagyok vele hogy előbb látni akarom a kevésbé jó oldalát is a másiknak. És persze az oké hogy mindenkinek van rossz oldala. Csak az nem mindegy hogy azok a rossz szokásai olyanok-e amikkel együtt tudok élni vagy annyira kiakasztóak hogy tuti nem.

Az a baj hogy én látom barátnőmon hogy ő rózsaszín ködben van nagyon. Kicsit túlidealizálja a srácot. Persze amúgy jofej a srác nincs vele gond csak azt mondom hogy nem látja reálisan még hogy milyen ember a másik.

Szóval nem tudom. Én persze ezt nem mondtam el neki nem akartam beleszolni. De ugyanakkor meg aggódom is.

2017. nov. 23. 11:55
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem azon múlik, hanem hogy két ember mennyire érzi összetartozónak magát és mit TESZNEK a kapcsolatért-házasságért.

Unokanővéremék hosszú évekig együtt voltak, és fél év után elváltak, mert a férfi úgy vélte: "megszereztem, minek teperjek" és onnantól kezdve telibeszarta a feleségét.

Ismerősömék másfél hónap után esküdtek és nemrég ünnepelték a 20. évfordulójukat :)

2017. nov. 23. 11:59
 25/36 anonim ***** válasza:

Eléggé hirtelen dolog, majdnem azt mondtam, hogy nem lennék rá képes.

Olyan 2-3 hete lehettem együtt a mostani párommal és napok óta nem jött meg, majdnem egy hetet késett. Volt egy beszélgetésünk, hogy ha akarom, és gyerek, akkor felneveljük együtt. Sőt, bennem komolyan ott volt a lehetőség, hogy azt mondom, oké. Nem lett baba a dologból, de teljesen magabiztosan vágtam volna bele vele.

Tehát túl hirtelen? Fene se tudja.

2017. nov. 24. 00:31
 26/36 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyet. 30 évig voltak házasok, gondolom nem azért váltak el, mert korai volt a döntés. Soha nem lehet tudni.
2017. nov. 24. 12:26
 27/36 anonim ***** válasza:
60%

A rózsaszín ködön túl egyeztették őszintén, hogy kinek milyen elvárásai, vágyai vannak, milyen céljai, akkor van esélyük. De hirtelen döntés. Jobban meg kellett volna ismerniük egymást.

A volt férjemmel 9 hónapos volt a kapcsolatunk, mikor összeházasodtunk, s mindketten 30 felett voltunk.Annyira passzolt minden, hasonló gondolkodás, egyforma célok, igent mondtam.Aztán kiderült, minden csak színjáték.Hozzámentem egy nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő emberhez.Azóta újra megnősült, szintén néhány hónap után.Kíváncsian várom, meddig tart.De ez egy kirívó eset.

2017. nov. 24. 16:07
 28/36 anonim ***** válasza:
70%
Mi 3 éve vagyunk együtt 2 hónapja házasok 1 év alatti kisgyerek , jön a tesó és válni készülünk mert neki van más. Szóval semmi sem biztos , hogy melyik házasság fog tartani a sírig.
2017. nov. 25. 16:35
 29/36 A kérdező kommentje:
28: őszintén nagyon sajnálom. Nem próbáltátok meg helyrehozni? Vagy ő nem is akarja?
2017. nov. 25. 16:36
 30/36 anonim ***** válasza:
Azt mondta döntsem el mi legyen. Mondtam , hogy próbáljuk meg helyre hozni de ehhez szüntesse meg vele a kapcsolatot. Ő ugyanúgy fűzögeti. Mert még nincsenek teljesen együtt. Mondta , hogy nem tudja mit/kit akar gondolkodnia kell. Nem leszek talonba , hogy ha a 19 évesnek nem fog kelleni. Igénytelen nem vagyok. Bármennyire szeretem..még.
2017. nov. 25. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!