Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti, hogy kepzelitek el az "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy kepzelitek el az " álom feleseget "?

Figyelt kérdés
Vagyis milyen pozitiv tulajdonsagai kell , hogy legyenek egy nonek , ahoz , hogy " tokeletes" legyen a ferjenek ?
2017. nov. 10. 08:06
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
69%

38-as ez jó :) :) :) , bár szerintem a pasik azért a vékonyabb nőket szeretik. A környezetemben van sajna pár pasi aki így képzeli az ideális nőt.

2-es, sajnos Téged még érnek meglepetések az életben. Ne legyen igazam, de ne így állj hozzá, hogy ez kell egy pasinak és ettől leszek szuper feleség, csúnyán át fognak verni és kihasználni és nem érted majd miért nem értékelik, holott Te mindig Őt nézted. Csodálkozol,hogy majd lecserélnek egy olyan nőre 5-10 év házasság után, aki ezeket nem teszi meg örömmel egy pasinak, (vagy sehogy) és nem érted miért.

2017. nov. 11. 20:46
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Változó. De lényegében egy olyan nőt képzelek olyan feleségnek aki pótol mindent, akit a hibáival együtt tudok szeretni. Tehát:

Nem érdekel tud-e főzni, szeret-e takarítani, nem luxus cselédet keresek.

Pontokba szedném:

*Legyen nyitott, megértő, elfogadó ( főleg velem) , de legyen olyan aki a teljes értékű életet szeretné, magának is meg nekem is. Persze ott a gyerekek, meg egyéb, amit szeretnék is, és szeretném ha ő is szeretné. De fontos számomra, hogy legyen céltudatos, elismert, bármilyen szinten, legyen karrierje, teljesedjen ki.

*Mellette pedig ízléses, kifinomult, jobban mondva látsszon rajta, hogy gondozott, figyel a külsejére. Vonzó legyen, és ne elnyűtt. Kívánatos legyen, és ne csússzon le.

*Tisztelje a függetlenséget mégis egységet alkossunk(magyarázat: képes legyen hagyni élni, és élni ő is, ne legyen uralkodhatnékja, mégis legyenek elvárásai és figyelje az enyéimet, adjon tanácsokat, ha kell ha szükséges kérjen/követeljen, és legyen nyitott az én tanácsaimra, elvárásaimra. Szal legyen határozott, mégis nyitott. Tudom, hogy nehezen hangzik, meg furcsán, de így. :) )

*Legyünk igazán szeretők. Legyen meg a szerelem(akármit is értünk az alatt, lehet, hogy "nem a nagy ő"-k vagyunk egymásnak, fehér lovon, és toronyban, de szeressünk együtt lenni), legyen meg az együtt töltött idő, közös titkok( bizalom egymás felé, mindent meg tudjunk beszélni a magánéletünkben s ha kell a munkánkban. Legyen közös az életünk, de "szabad"). A szex ne haljon ki köztünk, legyen az életünk része, minden szinten.

*Tudjunk emellett szülők lenni, úgy ahogy mi akarjuk. Olyan anya legyen amilyen akar lenni, tud lenni, csak legyen benne szeretet.

*Legyen boldog.

Ha ez mind meg van, nem érdekel főz-e takarít-e, milyen szakács, milyen "háziasszony", milyen családanya. És különben azt akarom adni neki én is amit szeretne. Nekem ez lenne a tökéletes feleség, mert ilyen kapcsolatunk lenne.

2017. nov. 21. 21:30
 43/43 anonim ***** válasza:
69%
Na ketteske, hány csajjal csalt meg eddig a pasid? :D Már ha nem cserélt le azóta egy másikra :P
2019. márc. 1. 09:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!